Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Nuntă cu final tragic, în Botoşani. În drum spre casă, o şoferiţă şi-a condus mama spre moarte după ce s-a răsturnat într-o râpă

O femeie de 78 de ani a murit duminică seara după ce maşina condusă de fiica ei s-a răsturnat într-o râpă din localitatea Baisa, în judeţul Botoşani. În maşina se aflau alte 2 femei şi o minoră de 13 ani, care au fost rănite în urma impactului. Acestea s-ar fi întors de la o nuntă, când şoferiţa a pierdut controlul volanului.

de Redactia Observator

la 22.07.2024 , 09:20

Iniţial, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale duminică, după ce autoturismul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier, pe DE58, în localitatea Baisa, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, la faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, un echipaj descarcerare, precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD. În ajutor au fost solicitate şi două echipaje al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. "Salvatorii au găsit autoturismul răsturnat în afara părţii carosabile, iar cele cinci victime, printre care şi un minor, au fost scoase de către pompieri şi predate echipajelor medicale", precizează ISU. 

Printre victime se afla şi o minoră de 13 ani

Articolul continuă după reclamă

În drum spre spital, în ambulanţă, pasagera de 78 de ani, mama şoferiţei, a făcut stop cardio-respirator din cauza rănilor grave. Din nefercirire, medicii nu au reuşit să o salveze, relatează Monitorul de Botoşani. „De la faţa locului au fost luate cinci victime, toate de sex feminin. Două victime în vârstă de 50 de ani, una de 34, o minoră de 13 ani şi o pacientă de 78 de ani. Din păcate, pentru femeia de 78 de ani s-a declarat decesul, survenit ca urmare a unui stop cardio-respirator cauzat de o serie de traumatisme severe suferite în urma accidentului”, a confirmat un medic al SAJ Botoşani. Celelalte victime au fost şi ele transportate la spital pentru îngrijiri.

Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţia a deschis o anchetă pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Nuntă cu final tragic, în Botoşani. În drum spre casă, o şoferiţă şi-a condus mama spre moarte după ce s-a răsturnat într-o râpă