Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat de 36 de ani a intrat cu mașina într-o turmă de porci mistreți, ucigând 7. A fost reţinut pentru braconaj

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore pentru braconaj după ce a lovit cu maşina o turmă de porci mistreţi, ucigând şapte dintre ei. Incidentul a avut loc în comuna Crăciuneşti, din judeţul Mureş.

de Redactia Observator

la 21.07.2024 , 15:24

Un bărbat de 36 de ani a intrat cu mașina într-o turmă de porci mistreți, ucigând 7. A fost reţinut pentru braconaj
Un bărbat de 36 de ani a intrat cu mașina într-o turmă de porci mistreți, ucigând 7. A fost reţinut pentru braconaj - Shutterstock

”La data de 20 iulie 2024, în cursul nopţii, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ungheni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Crăciuneşti, în apropierea pădurii, un bărbat ar fi lovit cu autoturismul său o turmă de porci mistreţi. La faţa locului, au fost identificaţi 7 porci mistreţi decedaţi, care, ulterior, au fost lăsaţi în custodia paznicului de vânătoare, fiind transportaţi la D.S.V.S.A Mureş, în vederea efectuării necropsiei”, anunţă duminică IPJ Mureş.

De asemenea, la locul săvârşirii faptei, s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş, în vederea efectuării de cercetări specifice conform competenţelor.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti

Articolul continuă după reclamă

Cel bănuit de comiterea faptei a fost identificat ca fiind un bărbat, de 36 de ani, din Crăciuneşti, care a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un bărbat de 36 de ani a intrat cu mașina într-o turmă de porci mistreți, ucigând 7. A fost reţinut pentru braconaj