Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat, după ce s-a izbit de un camion, în Suceava. A fost activat planul roşu de intervenţie

Autorităţile din judeţul Suceava au activat Planul roşu de intervenţie în urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz şi un autotren, în localitatea Prisaca Dornei, pe DN 17, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

de Redactia Observator

la 21.07.2024 , 18:06

Microbuzul s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Potrivit acestora, la faţa locului salvatorii intervin cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple. În sprijin, au fost trimise la caz şi trei ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În microbuz se aflau 9 persoane, neîncarcerate

Echipajele medicale şi paramedicale au evaluat persoanele implicate în accident, iar până în prezent, doar patru necesită îngrijiri medicale. Toate victimele sunt conştiente şi cooperante.

Articolul continuă după reclamă

"Având în vedere numărul peroanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns la nivelul judeţului a fost activat Planul roşu de intervenţie", au precizat oficialii ISU. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat, după ce s-a izbit de un camion, în Suceava. A fost activat planul roşu de intervenţie