Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Alexis are 9 ani şi e cel mai tânăr pilot de drifturi din România: "Prima dată am fost la drifturi la 1 an. Pasiunea nu mai poate ieși din mine"

Spectacol și adrenalină la cote maxime! Piloții de drift şi-au arătat astăzi talentul şi îndemânarea în fața a sute de spectatori. Cei mai norocoși s-au urcat și ei în mașini pentru a încerca senzaţii tari şi plăcerea șofatului extrem.

de Cristina Tănasă

la 08.06.2024 , 19:50

Sunetul motoarelor turate și mirosul de cauciucuri i-a ținut în priză pe pasionații de curse extreme și mașini puternice. "Avem demonstrații de drift, 6 dintre cei mai buni piloți din campionatul intern", a declarat Andreea Andreescu, organizator. Peste 60 de grade sunt într-o mașină de drift, dar căldura nu pune frână senzaţiilor tari. Alexis este cel mai tânăr pilot. Are 9 ani și a moștenit pasiunea pentru drifturi de la tatăl său.

Sportul extrem nu e pentru oricine. Respectarea regulilor e lege pe pistă

"Îmi place adrenalina și sportul ăsta în general. Acum pasiunea nu mai poate ieși din mine. Prima dată am fost la o etapă de drift la vârsta de un an", a declarat Alexis Stan. "Este elevul meu preferat. Deși fac treaba asta de 10 ani de fiecare dată când mă urc în mașina e că ași cum mă urc pentru prima dată", a declarat Răzvan Stan, pilot şi trainer. Când adrenalina e la cote maxime, din roata mașinii nu mai rămâne după cursă nimic. Multe familii s-au oprit să admire spectacolul.

Vezi și

Sportul extrem nu e pentru oricine. Respectarea regulilor e lege pe pistă. Participarea la drifturi pe şosea sau în parcare e ilegală. Dacă sunt prinşi şoferii teribiliști rămân pietoni pentru 30 de zile.

Cristina Tănasă Like
Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Alexis are 9 ani şi e cel mai tânăr pilot de drifturi din România: "Prima dată am fost la drifturi la 1 an. Pasiunea nu mai poate ieși din mine"