Antena Meniu Search
x

Video Maşini puternice şi sete de adrenalină la cea mai mare etapă de street drift, în Mureş. La doar 11 ani, Albert a făcut senzaţie în prima sa cursă 

Maşini puternice, derapaje controlate, dar şi mulţi copii, care s-au unit împotriva teriblismului în trafic şi au participat la cea mai mare etapă de street drift, care a ţinut 3 zile pe circuitul din Mureş. Alături de ei au fost piloţi profesionişti, care i-au încurajat la fiecare pas. Şi spectatorii au avut ocazia să intre în pielea unui pilot de curse.

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 08:24

Vezi și

Educaţia, distracţia, dar şi visul de a deveni un bun pilot, au făcut casă bună la cea mai mare etapă de street drift. Ştie asta şi Alexis, cel mai tânăr pilot în vârstă de 9 ani, care visează să îşi dezvolte abilităţile. 

Alexis: Este foarte tare, doar că, din păcate nu pot la campionate. De la vârsta de 11 ani o să pot să punctez. Este foarte bine să încep antrenamentele de pe acum.

La doar 11 ani, Albert a făcut senzaţie la cursa pentru prima etapă a sezonului

Acelaşi vis, doar că alt protagonist. La doar 11 ani, Albert Ciotu a spart gheaţa şi a concurat la cursa pentru prima etapă a sezonului. 

Pe acelaşi subiect

Albert Ciotu: Păi... m-am săturat putin de karting, că fac asta de 7 ani şi m-am apucat de drift pentru că mi s-a părut ceva foarte spectaculos şi am avut o pasiune pentru drift de când am fost mic. E şi primul meu concurs şi până acum chiar îmi place experienţa.

Veniţi ca să îi susţină de pe margine, spectatorii au avut şi şansa de a sta în dreapta unor piloţi profesionişti. 

Răzvan Frățianu este trainner la academia de drift şi e convins că astfel de etape sunt un real ajutor pentru educarea teribiliştilor. 

Răzvan Frățianu, campion naţional de drift: Proiectul nostru de a-i scoate din stradă pe cei care vor să îşi consume adrenalina este un adevarat succes şi iată ca avem din nou oameni care vin din stradă şi se înscriu în acest proiect " campionii sunt pe circuit si nu pe strada". Care vin din stradă într-un mediu organizat, alături de instructorii Ro drift şi fac acest pas spre a deveni piloţi profesionisti.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Maşini puternice şi sete de adrenalină la cea mai mare etapă de street drift, în Mureş. La doar 11 ani, Albert a făcut senzaţie în prima sa cursă