Antena Meniu Search
x

Video "Am ieşit la poartă, ţipau!". Patru tinere au zburat cu mașina nou-nouță peste un giratoriu din Brăila. Au rupt un gard și au ajuns în curtea unei case

Patru tinere au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau a zburat peste un sens giratoriu şi a ajuns în curtea unei case. Incidentul a avut loc azi-noapte, în oraşul Brăila. Poliţiştii i-au recoltat şoferiţei probe de sânge şi urmează să stabilească dacă era sub influenţa alcoolului sau a drogurilor în momentul producerii accidentului. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Radu Spoeală

la 05.10.2022, 08:31

Vezi și

Incidentul a avut loc puţin după miezul nopţii, în centrul oraşului Brăila.

Şoferiţa, aflată într-o maşina abia cumpărată împreună cu alte trei prietene, ar fi circulat cu viteză prin oraş înainte. N-a avut însă nicio reacţie când a intrat sensul giratoriu, iar maşina a zburat pur şi simplu peste acesta şi a ajuns în curtea unei case de lângă şosea.

Nu ştim nimic. Ne-am trezit cu maşina în curte şi atât. Ia uite ce e pe aici! Am ieşit la poartă, ţipau.

În urma impactului violent, cele patru tinere au fost grav rănite. Medicii sosiţi la faţa locului le-au acordat primele îngrijiri medicale şi le-au transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean. Maşina în care se aflau s-a transformat într-un morman de fiare. 

Pe acelaşi subiect

Atât ţeava de gaze, cât şi contorul au fost complet distruse, iar la faţa locului a fost nevoie de intervenţia specialiştilor. 

Este pericol de explozie?

Nu este cazul. 

Un BMW s-a înfipt într-un stâlp câteva minute mai târziu, la câteva străzi distanță

Câteva zeci de minute mai târziu, autorităţile au primit un nou apel. La câteva străzi distanţă, un şofer vitezoman a intrat în plin într-un copac. Şi el a ajuns la spital pe mâna medicilor. 

Avea viteză?

A avut ceva. S-a învârtit cu frâna de mână, cred. Când a călcat pe frână s-a auzit impactul. 

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale şi urmează să stabilească cu exactitate circumstanţele în care s-au produs cele două evenimente rutiere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Am ieşit la poartă, ţipau!". Patru tinere au zburat cu mașina nou-nouță peste un giratoriu din Brăila. Au rupt un gard și au ajuns în curtea unei case