Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător filmat pe o stradă din Bistrița. Doi adolescenți pe motocicletă au fost aruncați pe șosea de un șofer beat

Doi adolescenţi, de 17 şi 14 ani, au ajuns în stare gravă la spital, după ce motocicleta pe care se aflau a fost lovită violent de un autoturism condus de un şofer beat. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 05.10.2022, 07:25

Vezi și

Teribilul accident s-a produs pe o stradă din Bistriţa. Băiatul de 17 ani avea permis de conducere pentru motocicletă şi o scosese la o plimbare pe o adolescentă de 14 ani.

S-au trezit loviţi din spate, din senin, de o maşină.

Accidentul din Bistrița, filmat de camerele de supraveghere

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere amplasată în zonă se vede cum cei doi sunt proiectaţi pe asfalt, la câţiva metri distanţă. S-au ales cu leziuni severe şi au ajuns la Urgenţe.

Şoferul maşinii a fost testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o alcoolemie de 0.60 miligrame alcool pur în aerul expirat.

În plus, şoferul turmentat a mutat maşina inainte de sosirea poliţiştilor. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident înfiorător filmat pe o stradă din Bistrița. Doi adolescenți pe motocicletă au fost aruncați pe șosea de un șofer beat