Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Am văzut genunchii îngrămădiţi acolo". Cadavrul unui bărbat, găsit într-o valiză abandonată de câteva zile pe marginea drumului, în Vaslui

Moarte învăluită în mister, într-un sat din Vaslui. Cadavrul unui bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost găsit seara trecută într-o valiză, abandonată la marginea satului Pungeşti. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de un sătean, care a alertat imediat autorităţile. Poliţiştii încearcă acu să afle cine a comis crima odioasă. 

de Redactia Observator

la 16.07.2024 , 09:22

Geamantanul fusese abandonat încă de sâmbătă la marginea drumului şi surprinzător, nu a stârnit curiozitatea niciunui localnic. Asta până aseară, când unul dintre săteni şi-a făcut curaj şi l-a deschis. Deşi a avut dubii la început, mirosul înţepător l-a făcut pe bărbat să anunţe de urgenţă autorităţile.

"Eu am zis că e gunoi, nu mi-am dat seama că e om mort acolo. Am zis poate e un câine mort, o găină și am văzut genunchii îngrămădiţi acolo. Băi, asta e om mă. De unde și cum e, nu știu", povesteşte Barzu Gheorghiţa, martorul care a găsit cadavrul.

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de poliţie, iar criminaliştii au sigilat zona şi au verificat cele spuse de martor. Din nefericire, bănuielile bărbatului au fost confirmate, iar în interiorul valizei se afla corpul unui bărbat aflat în stare avansată de putrefacţie.

Vezi și

Locuitorii din zonă sunt în stare de şoc

Pe acelaşi subiect

Gândul că un criminal s-ar putea afla printre ei, le dă localnicilor fiori reci.

  • Localnică: Zice că e de sâmbătă seară, dar nu am văzut. Eu stau în casă.
  • Reporter: Vă e teamă?
  • Localnică: Da, normal.
  • Localnică: Acum am văzut poliția, m-am și speriat. Nu s-a mai întâmplat în satul acesta. Nu s-a întâmplat deloc.

Cadavrul a fost preluat de poliţişti şi transportat la medicina legală din Vaslui pentru necropsie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
De câte ori consumaţi mezeluri pe săptămână?
Observator » Evenimente » "Am văzut genunchii îngrămădiţi acolo". Cadavrul unui bărbat, găsit într-o valiză abandonată de câteva zile pe marginea drumului, în Vaslui