Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto O mamă şi-a ucis fetiţa de 10 ani, apoi a dat-o dispărută. Micuța Darina a fost găsită moartă în pivniţa familiei din Krivoi Rog, în Ucraina

O fetiţă de doar 10 anişori a avut parte de o moarte cumplită, iar călău i-a fost propria mamă. Copila a fost găsită fără suflare, ascunsă într-o valiză, în pivniţa familiei, sub un strat din beton. Poliţiştii au descoperit trupul fără viaţă al micuţei la câteva zile după ce mama ei îi anunţase dispariţia.

de Veronica Micu

la 24.06.2024 , 13:53

Grozăvia s-a petrecut în Krivoi Rog, un oraş aflat în sudul Ucrainei.

Poliţişti, voluntari, pompieri, câini de urmă şi localnici îngrijoraţi au petrecut câteva zile căutând-o pe Darina Shevchenko, în vârstă de 10 ani, a cărei dispariție fusese raportată de mama ei pe 20 iunie. Într-un final, copilul a fost găsit mort. Trupul fără viaţă al copilei, ascuns într-o valiză, a fost descoperit în casa de la țară a familiei, sub un strat de beton.

În timpul interogatoriului, mama Darinei a mărturisit că și-a ucis fiica.

Articolul continuă după reclamă

Crima s-ar fi produs cu o săptămână înainte ca femeia să-i anunţe dispariția, potrivit publicaţiei locale svoi.kr.ua. Ulterior, directorul adjunct al Poliţiei din Ucraina, Andrii Nebytov, a confirmat circumstanțele șocante ale uciderii copilului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Filmul crimei

Mama fetiţei a raportat dispariția pe 20 iunie. Potrivit femeii, copila a părăsit casa din cartierul Saksagan, Krivoi Rog, și nu s-a mai întors. Imediat, a fost demarată o acțiune amplă de căutare.

Au fost audiați martori, iar zona a fost periată de zeci de polițiști, pompieri și voluntari. Copila a fost căutată în lacurile de acumulare și pădurile din împrejurimi. S-au folosit inclusiv câini de urmă și drone. Căutările s-au încheiat în seara zilei de 22 iunie, când Darina a fost găsită în casa familiei din raionul Dovhyntsivskyi. Copila zăcea fără suflare în pivniță, ascunsă într-o valiză, sub un strat de beton. Conform jurnaliştilor ucraineni, mama Darinei ar fi recunoscut crima doar testul poligraf. Femeia și-ar fi împins fiica, iar aceasta a căzut și s-a lovit la tâmplă.

Mai târziu, Nebitov a confirmat implicarea mamei în uciderea fiicei sale. "Darina, în vârstă de 10 ani, a înghițit pastile și a fost în secția de terapie intensive, din cauza unei relații tulburi cu mama ei. Apoi a dispărut. Toate unitățile de poliție și voluntarii au periat fiecare centimetru: subsoluri, clădiri în construcție, dar căutarea nu a dat rezultate. Fata a fost găsită doar prin metodă operativă. Copilul a fost descoperit mort, într-o valiză la țară, sub un strat de resturi de construcții. Mama, care și-a ascuns fiica în beton, apoi a convins polițiștii că a dispărut, se va prezenta în fața instanței - oamenii legii au strâns suficiente probe", a scris Andrii Nebitov pe Facebook.

Darina era copilul mijlociu din familie. Avea o soră mai mare și un frate mai mic. 

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri externe » O mamă şi-a ucis fetiţa de 10 ani, apoi a dat-o dispărută. Micuța Darina a fost găsită moartă în pivniţa familiei din Krivoi Rog, în Ucraina