Antena Meniu Search
x

Amenințare cu bombă la Hotel Sheraton, în București. Poliția a intervenit

O alertă cu bombă a fost raportată la Hotelul Sheraton, din București. În urma amenințării, un dispozitiv masiv de forțe de ordine a fost trimis în zonă. O amenințare similară a vizat și clădirea Fundației Româno-Americane.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 01.03.2019, 18:05

O alertă cu bombă a fost raportată la Hotelul Sheraton, din București. În urma amenințării, un dispozitiv masiv de forțe de ordine a fost trimis în zonă. O amenințare similară a vizat și clădirea Fundației Româno-Americane. Din fericire, a fost o alertă falsă.

Surse din anchetă spun că un apel telefonic a fost primit la recepția Hotelului Sheraton din București. O persoană a amenințat că hotelul și clădirea Fundației Româno-Americane, de pe strada Gina Patrichi din București vor fi vizate de un atac cu rachete și vor sări în aer.

Aceleași surse spun că persoana care a telefonat susține că este reprezentanta Fundației Vlad Țepeș.

Poliția a izolat zona hotelului Sheraton
Brigada antiteroristă intervine la Hotel Sheraton

Numeroase forțe de ordine au intervenit în urma alertei, la Hotelul Sheraton. Zona a fost izolată. Echipe de la Brigada Antiteroristă au fost văzute în zonele amenințate.

Polițiștii au dispus evacuarea Hotelului Sheraton, ca măsură preventivă. Evacuare a fost dispusă și la sediul Fundației Româno-Americane.

După zeci de minute tensionate, Hotelul Sheraton a fost redeschis.

- Acest articol a fost actualizat -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Amenințare cu bombă la Hotel Sheraton, în București. Poliția a intervenit