Antena Meniu Search
x

Ameninţări cu bombe, în decurs de câteva ore, în Timişoara. Poliţiştii i-au identificat pe cei care au dat alarmele false: un elev şi o femeie

Autorităţile intervin, miercuri, după ce au primit un apel la numărul 112 care anunţa că în Liceul Catolic din Timişoara ar fi amplasată o bombă. Au fost evacuaţi toţi elevii în curtea unităţii, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 14:56

Ameninţare cu bombă la Liceul Catolic din Timişoara. Elevii au fost evacuaţi

UPDATE 14:55 Poliţiştii din Timiş au aflat cine a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe în incinta Liceului Catolic din Timişoara şi la Iulius Town, cel mai mare complex comercial din Timişoara. Este vorba de un elev şi o femeie.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, poliţiştii i-au identificat pe cei care au apelat numărul 112 pentru a anunţa amplasarea de bombe la Liceul Catolic şi la Iulius Town, în Timişoara. Urmează ca cei doi să fie găsiţi de poliţişti şi sancţionaţi.

În cazul Liceului Catolic, un elev care a lipsit mai multă vreme de la şcoală a fost cel care a sunat să anunţe plasarea unei bombe în incinta unităţii şcolare. În cazul centrului comercial, o femeie cunoscută cu probleme psihice ar fi sunat la 112 să anunţe amplasarea unei bombe. Atât la Liceul Catolic, cât şi la Iulius Town s-a dovedit că a fost alarmă falsă.

Alarmă cu bombă la Liceul Catolic

Pe acelaşi subiect

UPDATE 12:00 A fost alarmă falsă. Se fac verificări în vederea identificării persoanei care a efectuat apelul.

Poliţiştii au fost anunţaţi, miercuri, printr-un apel la numărul de urgenţe 112 că la Liceul Catolic, aflat în centrul oraşului Timişoara, ar fi o bombă.

Sute de elevi au fost evacuaţi în curtea unităţii.Poliţiştii de la SAS (Serviciul pentru Acţiuni Speciale), pompieri şi pirotehnişti de la ISU au ajuns la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Ameninţări cu bombe, în decurs de câteva ore, în Timişoara. Poliţiştii i-au identificat pe cei care au dat alarmele false: un elev şi o femeie