Antena Meniu Search
x

Update Ameninţare falsă cu bombă la gara din municipiul Târgovişte - VIDEO

Specialişti din cadru SRI şi poliţişti din Dâmboviţa au intervenit, sâmbătă seară, la gara din municipiul Târgovişte, după ce un apel la centrala Poliţiei Dâmboviţa anunţa că un dispozitiv exploziv a fost amplasat în incinta gării.

de Redactia Observator

la 01.01.2022, 21:11

Ameninţare cu bombă la gara din municipiul Târgovişte
Ameninţare cu bombă la gara din municipiul Târgovişte - Facebook/Marius Buga

„La data de 1 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în gara din municipiul Târgovişte este o bombă; transmite IPJ Dâmboviţa. 

La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Serviciului Român de Informaţii şi poliţişti, care au izolat zona şi fac verificări. 

Reprezentanţi ai instituţiei au declarat pentru News.ro că apelul a fost primit în jurul orei 18:30, prin centrala telefonică a Poliţiei judeţene.

Apelul nu a fost făcut prin numărul 112, ci prin centrala telefonică a Poliției.

Pe acelaşi subiect

În interiorul gării nu a fost descoperită nicio bombă, alarma fiind falsă, au anunțat surse din rândul anchetatorilor. Acțiunea pirotehniștilor a ținut aproximativ două ore, iar bărbatul care a dat alarma este căutat de polițiști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Ameninţare falsă cu bombă la gara din municipiul Târgovişte - VIDEO