Antena Meniu Search
x

Video Animație grafică: Cum s-a petrecut accidentul neobișnuit din Vâlcea, în care au fost implicate un TIR și un tren. Șapte oameni au fost în pericol de moarte

Accident neobişnuit în Vâlcea. Un TIR a lovit un stâlp de electricitate şi l-a pus la pâmânt. Două ore mai târziu, un tren a agăţat firele căzute şi a mai doborât alţi doi stâlpi. Şapte muncitori care lucrau în zonă au fost la un pas de moarte. Trei dintre ei au ajuns în stare gravă la spital. Printre răniţi, şi un elev de la poliţie care era în practică. 

de Redactia Observator

la 04.07.2022, 20:07

Vezi și

Este puţin trecut de ora şapte dimineaţa când, din cauza unei defecţiuni tehnice, un şofer de TIR aflat pe şoseaua de centură din Călimăneşti, nu mai reuşeşte să ţină sub control mastodontul şi iese de pe şosea.

Cum s-a petrecut accidentul neobișnuit din Vâlcea

Camionul loveşte un stâlp de electricitate şi îl doboară. Imediat, apar echipele de intervenţie care încearcă să repare necazul provocat de tirist. Se scurg aproape două ore. La ora nouă, un tren ajunge în gară, agaţă unul dintre firele aplecate de TIR şi mai trage după el alţi doi stâlpi care cad pe şosea. Cei şapte muncitori aflaţi în zonă îşi văd moartea cu ochii.

Oamenii sunt prinşi de firele de înaltă tensiune şi târâţi zeci de metri. Trei sunt răniţi grav şi dusi imediat la spital. Alte trei primesc îngrijiri la faţa locului. Printre ei, un elev de la poliţie care e în practică.

Pe acelaşi subiect

Răzvan Costinea, director medical SJU Vâlcea: Pentru doi dintre pacienți s-a stabilit necesitatea de internare și supraveghere, o să internăm un pacient cu un traumatism cranio-facial și cu contuzie cerebrale. Mai avem un pacient cu un traumatism toracic și cu leziuni pulmonare.

Zeci de minute, traficul rutier a fost paralizat.

Octavian Fulger, purtător de cuvânt ISU Vâlcea: Noi am aflat despre producerea celui de-al doilea accident de la un apelant la fata locului. despre producerea primului accident nu aveam cunost, nu fusesem solicitati, nefiind nimeni ranit nu ne-a chemat nimeni in sprijin. 

Anchetatorii trebuie acum să stabilească ce s-a întâmplat exact în cele două ore dintre evenimente. Şi, foarte important, dacă cei sosiţi la faţa locului au anunţat Politia Transporturi Feroviare pentru a-i spune conductorului de tren să nu înainteze în zona de pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Animație grafică: Cum s-a petrecut accidentul neobișnuit din Vâlcea, în care au fost implicate un TIR și un tren. Șapte oameni au fost în pericol de moarte