Antena Meniu Search
x

Video Accident feroviar grav în judeţul Vâlcea. Un tren a agăţat un stâlp care fusese lovit de un TIR. 7 persoane sunt rănite

Accident feroviar în localitatea Călimăneşti din judeţul Vâlcea, după ce un tren a agăţat un stâlp care fusese lovit de un TIR. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident, astfel că în zonă se aflau mai multe persoane. Sunt rănite 7 persoane, atât călători, cât şi muncitori. 3 dintre acestea se află în stare gravă. 

de Cristina Dimulescu

la 04.07.2022, 11:32

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în localitatea Călimănești, la ieșirea spre Sibiu din stația CFR Păușa.

Din primele informaţii, un tren de persoane a agățat un stâlp care fusese lovit de un TIR. În cădere, stâlpul fiind cu fire de electricitate pe el, a angrenat alți doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident, astfel că în zonă se aflau mai multe persoane. 

4 muncitori au fost răniţi 

Trenul și-a continuat deplasarea, însă, din căderea stâlpilor, 4 muncitori care se aflau la faţa locului au fost răniţi. În urma producerii accidentui feroviar, şi călătorii au avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Pe acelaşi subiect

În urma unui apel la 112, la locul accidentului au ajuns salvatorii din cadrul ISU Vâlcea. 

La fața locului s-au deplasat trei ambulanțe (1 SMURD si 2 SAJ), o autospecială de stingere și încă un echipaj al SVSU Călimănești, pentru a asigura intervenția în cazul producerii unui eventual incendiu. S-a luat măsura restricționării accesului persoanelor neautorizate, în zona producerii accidentului, a transmis ISU Vâlcea. 

Printre victime se află şi un elev de la o şcoală poliţie. 

În timp ce se efectuau cercetările la faţa locului, o garnitură de tren a acroşat o linie electrică şi a agăţat un cablu care a rănit 7 persoane, dintre care un elev de poliţie. Patru persoane rănite grav sunt transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea.

Traficul rutier este blocat în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Accident feroviar grav în judeţul Vâlcea. Un tren a agăţat un stâlp care fusese lovit de un TIR. 7 persoane sunt rănite