Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului de pe Valea Oltului, unde un tren de persoane a agățat un stâlp care fusese lovit de un TIR

Un accident incredibil a avut loc luni dimineaţă în Călimănești, pe Valea Oltului. Un tren de persoane a agățat un stâlp care fusese lovit cu nici două ore înainte, de un TIR. Ca într-un joc de domino, alţi doi piloni s-au prăbuşit peste oamenii care încercau să repare prima avarie. Şapte oameni au fost răniţi, iar patru dintre ei au ajuns la spital. Printre ei şi un elev care era în practică la IPJ Vâlcea. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 04.07.2022, 13:28

Vezi și

Trei persoane au fost transportate în stare gravă la spital. Alţi trei oameni, stabili, conştienţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

A şaptea victimă este un elev aflat în practică la IPJ Vâlcea. 

Cum s-au produs cele două accidente 

Primul accident s-ar fi petrecut puţin după ora 7, când, chiar Centrul Info Trafic anunţa un blocaj pe Valea Oltului. Al doilea apel a venit la 8.55 minute.

Din primele date oferite până acum de anchetatori, şoferul unui TIR iese la un moment dat de pe carosabil şi loveşte un stâlp de electricitate. Când se efectua cercetare la faţa locului, iar o echipă de muncitori lucra pentru remedierea defecţiunii, o garnitură de tren acroşează o linie de înaltă tensiune, iar cablul îi loveşte pe cei 7 oameni. 

Acum, poliţia trebuie să stabilească exact ce s-a întâmplat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului de pe Valea Oltului, unde un tren de persoane a agățat un stâlp care fusese lovit de un TIR