Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Politician AUR şi iubita lui, morţi într-un accident cu motocicleta, după ce au spulberat un pieton

Accident înspăimântător la Iaşi! Un politician şi iubita lui care goneau cu motocicleta într-o localitate au spulberat un pieton, care a murit pe loc. La fel, şi cei doi de pe motor. Localnicii spun că erau de mult spaima lor - treceau mereu în viteză şi razant pe lângă pietoni. O cameră de supraveghere a filmat ultimele momente dinaintea tragediei.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.06.2024 , 19:23

Paul Ionaşcu, fost candidat AUR la o primărie din Iaşi, şi Bianca, iubita lui, goneau pe şoseaua din Şcheia, încurajaţi că drumul era liber. Din cauza vitezei, bărbatul de 44 de ani nu mai putut evita un pieton care a făcut un pas pe carosabil. 

Politician AUR şi iubita lui, morţi într-un accident 

Bărbatul de 58 de ani ieşise în stradă, chiar în dreptul gospodăriei sale. După ce a fost lovit în plin, motocicleta a mai parcurs 10-20 de metri şi a izbit acest cap de pod. Cei doi au fost apoi proiectaţi în şanţ, la câţiva metri distanţă.

Vezi și

"Motoreta era aici, pe pod. Iar ei erau amândoi în şanţ, căzuţi, decedaţi amândoi. Băiatul cu motocicleta, omul ăla are un băiat, iar domnul de aici are vreo trei băieţi". "Nu s-a asigurat cumva, a treversat şi a venit cineva cu motor foarte puternic, viteză 150-200, şi l-a spulberat", spun martorii.

Pe acelaşi subiect

Cei care au provocat accidentul, Paul şi Bianca, erau mari amatori de plimbări extreme. "Treceau în permanenţă pe aici. Aveau ei o boală să meargă cu viteză", spune o femeie

Cel care conducea motocicleta era cunoscut de localnici pentru că mereu cânta la petreceri. Popularitatea locală l-a făcut să încerce şi cariera politică în comuna lui. 

Bărbatul candidase pentru a fi primar din partea partidului AUR. A obţinut, însă, doar 56 de voturi. I-a lipsit un singur vot pentru a fi măcar consilier local. De altfel, pe aceleaşi liste de consilieri locali se afla şi iubita sa. 

Mania vitezei de care suferă motocicliştii face victime pe şosele. În ultimii ani au murit, în medie, aproape 100 de oameni în astfel de accidente, iar în jur de 300-400 au fost răniţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Politician AUR şi iubita lui, morţi într-un accident cu motocicleta, după ce au spulberat un pieton