Antena Meniu Search
x

Video Un politician AUR şi iubita lui, morţi în accidentul din Şcheia. Motocicleta pe care se aflau a spulberat un pieton, apoi s-a înfipt într-un cap de pod

Un accident s-a încheiat teribil într-o comună din Iaşi. Trei oameni au murit, după ce o motocicletă a izbit un pieton, iar apoi s-a înfipt într-un cap de pod. Pe motor se aflau un fost candidat la primăria localităţii Alexandru Ioan Cuza şi iubita lui. Niciunul n-a mai avut nicio şansă în faţa vitezei. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.06.2024 , 14:11

Bărbatul de pe motocicletă, în vârstă de 44 de ani, era însoţit de iubita sa, în vârstă de 32 de ani.

Filmul tragediei din Şcheia. Trei oameni au murit pe loc

La ieşirea din localitatea Şcheia, un alt bărbat, de 58 de ani, ar fi ieşit în stradă fără să se asigure, într-o zonă fără trecere de pietoni - nu se ştie cu exactitate dacă încercaă să traverseze sau nu - fiind lovit în plin de motocicleta pe care se aflau cele două persoane, iar aceasta a fost proiesctată într-un cap de pod. Toate cele trei persoane au murit pe loc. Au fost chemate mai multe echipaje de prim-ajutor la faţa locului, care doar au constatat decesele.

Vezi și

Se pare că bărbatul de 58 de ani se afla chiar în faţa locuinţei şi stătea de vorbă cu o altă persoană dintr-un tractor şi nu ar fi auzit motocicleta în momentul în care a ieşit în stradă. 

"La data de 17 iunie a.c., poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că în localitatea Scheia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu victime omenești. La fata locului polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 58 de ani, s-ar fi angajat în traversarea neregulamentară a străzii printr-un loc nesemnalizat, moment în care a fost acroșat de o motocicletă, condusă de un bărbat, de 44 de ani, având ca pasager o femeie de 32 de ani, motocicleta care ulterior a intrat într-un cap de pod și a fost proiectată în afara părții carosabile. În urma evenimentului, cele trei persoane sus-menționate au decedat", a transmis IPJ Iaşi.

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz şi continuă verificările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Un politician AUR şi iubita lui, morţi în accidentul din Şcheia. Motocicleta pe care se aflau a spulberat un pieton, apoi s-a înfipt într-un cap de pod