Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Rămas bun, prieten drag! O bucată din mine s-a desprins". Lacrimi pentru Andrei, motociclistul de 35 de ani care a murit pe un drum din Botoşani

Un moment fatal, o clipă de neatenţie şi o viaţă curmată pe asfalt. La doar 35 de ani, inima lui Andrei a încetat să mai bată, după ce a fost implicat într-un accident dramatic, duminică seara, la Baisa, în judeţul Botoşani.

de Monica Palade

la 17.06.2024 , 16:25

Motocicleta pe care se afla tânărul s-a izbit în plin de un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, care se afla în maşină cu mama sa. Ambele femei au ajuns la spital. Impactul a fost atât de puternic, încât atelajul pe care se afla Andrei a fost aruncat la 100 de metri distanţă. Motociclistul a fost găsit în stare inconştientă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

"Rămas bun, prieten drag"

La aflarea veştii că Andrei nu mai e prietenii săi au făcut un adevărat altar de lumânări la locul tragediei. Mesajele de condoleanţe au curs pe reţelele de socializare.

Articolul continuă după reclamă

„O zi trista ca asta nu am avut NICIODATĂ! Rămas bun, prieten drag, îmi va fi dor de tine!!! O bucată din mine s-a desprins...”, “R.I.P Andrei. Ai lăsat un gol imens, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, “Doamnee nu pot sa cred! Prea repede ! Condoleante familiei!”, “Offf Andrei Dumnezeu să te țină lângă el fără cuvinte”, “Drum lin spre cer Om bun si drag”, “Blestemată zi! Dumnezeu să-l odihnească! Prea tânăr, prea degeaba!!”, “Andrei,drum lin spre cer!!”, “Rider safe acolo sus om bun”.

“Condolenate pentru voi si intreaga familie! Sper ca va gasi pace in Cer!”, “UNUL DIN ELEVII MEI PREFERAȚI....A PLECAT LA INGERI !!! IN PARANTEZĂ FIE SPUS....TOTI ELEVII MEI ...MI-AU FOST PREFERATI !!! DUMNEZEU SĂ AIBĂ GRIJĂ DE TINE....IN ÎMPĂRĂȚIA SA....DRAGĂ Andrei”, “Drum lin, Mura! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Prieten drag, nu te vom uita!”, “Ziua în care ne-am supărat pe Tine! Nu știu daca avem dreptul asta dar asta simțim. Nedrept ca l-ai luat atât de devreme..”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » "Rămas bun, prieten drag! O bucată din mine s-a desprins". Lacrimi pentru Andrei, motociclistul de 35 de ani care a murit pe un drum din Botoşani