Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE. Şofer, mort după ce i-a explodat roata şi a căzut cu TIR-ul în Dunăre

Accident groaznic în Mehedinţi! Un şofer profesionist de 42 de ani a plonjat cu camionul în Dunăre, după ce o roată i-ar fi explodat în mers. Bărbatul nu a avut nicio şansă, pentru că fluviul are o adâncime de 16 metri în zona respectivă. Victima locuia în Arad şi se întorcea acasă după ce lăsase încărcătura în Bucureşti.

de Redactia Observator

la 04.06.2024 , 19:50

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 6, între localităţile Orşova şi Drobeta Turnu-Severin, imediat după miezul nopţii. 

Cel mai probabil, şoferul profesionist în vârstă de 42 de ani nu a mai putut să-şi controleze camionul după ce o roată i-a explodat în mers. TIR-ul a lovit bordura şi a plonjat peste viaduct în Dunăre, într-un loc în care adâncimea apei este în jur de 16 metri. 

Un martor a privit întreaga scenă din curtea casei

Vezi și

Laurenţiu, poliţist de frontieră la Orşova, a văzut din curtea casei accidentul şi a început de unul singur acţiunea de salvare.

Pe acelaşi subiect

"Am luat barca personală şi am început să-l caut aici. Am venit cât am putut de repede, am sunat la colegii de la pompieri, am sunat la colegii de la poliţie. S-a auzit o bubuitură şi l-am văzut la un moment dat cum a intrat în apă, remorca prima dată şi după capul tractor. La contactul cu apa a fost o explozie mică urmată de o flamă", mărturiseşte Laurenţiu Stan, martor al accidentului.

Nu s-a putut face nimic pentru salvarea şoferului

După ore de căutări, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost recuperat de scafandri. Patronul firmei la care lucra victima a refuzat să ofere un punct de vedere. Zona în care a avut loc accidentul este tranzitată zilnic de mii de şoferi.  

"A fost balizată zona periculoasă şi este impusă restricţie de viteză pentru a nu apărea alte probleme în acea zonă", a declarat Cristian Tudor, purtător de cuvânt DRDP Craiova.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar pentru ucidere din culpă. Anchetatorii iau în calcul şi variantele ca bărbatul să fi adormit la volan sau să i se fi făcut rău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Şofer, mort după ce i-a explodat roata şi a căzut cu TIR-ul în Dunăre