Antena Meniu Search
x

Video "Așa ceva nu vezi oricând". Podul de la Brăila, admirat de zeci de turiști de pe mijlocul Dunării. Cât costă aventura

Podul de la Brăila a ajuns obiectiv turistic. Cei care au vrut să uite de agitaţia urbană, dar şi să admire construcţia impunătoare, şi-au luat aparatele foto şi au pornit în aventură pe Dunăre. Chiar dacă, de la inaugurare până acum, este măcinat de probleme, podul de la Brăila atrage turiști pe banda rulantă.

de Adrian Obreja

la 20.05.2024 , 10:11

Conform regulilor, ancora se ridică, iar parâmele sunt dezlegate doar după ce căpitanul face călătorilor un mic instructaj. După aproximativ o oră de navigat in amonte, de admirat Galațiul de pe apă, nava ajunge la celebrul pod. Locul perfect pentru fotografii de neuitat.

Adrian Obreja, reporter Observator: Deși măcinat de probleme încă de la inaugurare, Podul peste Dunăre de la Brăila atrage în fiecare zi turiști, și de unde poate fi admirat în toată splendoarea lui, decât de pe mijlocul Dunării. 

Evident podul este atracția principală, iar astfel de plimbări pe Dunăre le-au lipsit gălăţenilor. 

Vezi și

- Priveliștea e faină, se vede podul...

Pe acelaşi subiect

- Așa ceva nu vezi oricând

Cât costă plimbare cu vasul, pe Dunăre

Căpitanul vasului, se bucură enorm că poate aduce liniștea turiștilor preț de câteva ore. Cu experiență vastă pe mari și oceane, comandantul s-a întors acum acasă să navigheze pe Dunăre.

Nicușor Vasilache, căpitan vas: Oamenii au fost bucurosi, multi dintre ei au spus ca o sa mai revina. Chiar au fost bucurosi, am avut curse care s-au terminat cu aplauze.

Mai ales că au avut ce vedea. 

Nicușor Vasilache, căpitan vas: Portul minelarier, Gura Siretului, blocurile care se vad de pe apa la Galati iarasi o vedere deosebita. Cand te uiti de pe apa e ca o emblema, ca o vedere a Galatiului.

O plimbare cu acest vas, pus de la dispoziție de autoritățile locale, costa 25 de lei pentru copiii de la 6 la 18 ani și 50 de lei pentru adulți. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » "Așa ceva nu vezi oricând". Podul de la Brăila, admirat de zeci de turiști de pe mijlocul Dunării. Cât costă aventura