Antena Meniu Search
x

Video Arestat pentru că a postat. Şoferul teribilist din Baia Mare, pe care poliţia l-a "alergat" cu 120km/h, reţinut după ce s-a lăudat cu isprava sa pe reţelele de socializare

În urmă cu două zile vă arătam imagini cu un şofer teribilist care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, după o cursă ca-n filmele de acţiune. Ei bine, individul nu s-a oprit. A început să se laude cu isprava sa ilegală. Aşa că poliţiştii au decis să-l reţină pentru 24 de ore. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 03.02.2022, 20:05

Vezi și

N-a rezistat tentaţiei de a se lăuda. Tânărul de 20 de ani, prins în urmă cu două zile în timp ce se credea regele şoselelor, a fost reţinut de poliţişti. Iniţial cercetat în libertate, a ajuns şi în cătuşe. Şi asta pentru că a început să posteze imagini de la cursa nebună pe reţelele de socializare. Numai că şi acolo îl urmăreau poliţiştii. Deşi exista o listă lungă de infracţiuni de care se făcea vinovat, nu era nici în stare de ebrietate şi nici sub influenţa drogurilor, poliţiştii au fost îngăduitori. Iar asta i-a dat curaj individului.

Un foc de avertisment şi încă unul în pneuri reuşesc să-l oprească

Aventura tânărului şofer inconştient a început în noaptea de sâmbătă spre duminică. În timp ce făcea drifturi pe străzile din Baia Mare a fost surprins de un echipaj de poliţie. "Domnii cu echipajul de poliţie m-au semnalizat să trag pe dreapta şi eu m-am întors pe contrasens şi am început să fug de poliţie. Am apucat să fug pe Imaşului cam vreo 10 km", a declarat tânărul. Spectacolul încălcării legii a continuat.

"Pentru oprirea acestuia a fost necesară somarea si utilizarea armamentului din dotare", a declarat Victor Lazăr, Serviciul Rutier Baia Mare. Un foc de avertisment şi încă unul în pneuri reuşesc să oprească goana maşinii. Deloc speriat, şoferul era mai degrabă încântat de aventura ilegală. "Când am auzit glonţul din maşină, am tot tras frâna de mâna şi m-am oprit pe dreapta după o urmărire foarte incitantă", a mai spus tânărul. Tânărul e acuzat de conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu numere false, refuzul de a opri, trecerea pe culoarea roşie şi circulaţie pe contrasens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Arestat pentru că a postat. Şoferul teribilist din Baia Mare, pe care poliţia l-a "alergat" cu 120km/h, reţinut după ce s-a lăudat cu isprava sa pe reţelele de socializare