Antena Meniu Search
x

Poliţia s-a răzgândit și l-a arestat pe șoferul care a făcut o cursă nebună în Baia Mare. Tânărul i-a umilit pe agenți pe Facebook

Şoferul din Baia Mare care a făcut o cursă nebună şi a fost oprit duminică de poliţişti cu focuri de armă a fost reţinut. Iniţial, tânărul de 20 de ani se amuza că a fost urmărit ca-n filme de agenţi. Dar nu a scăpat.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 03.02.2022, 14:46

Vezi și

Iniţial, poliţiştii l-au audiat pe tânăr şi l-au lăsat să plece acasă, dar ceva i-a făcut să se răzgândească. "Când am auzit glonţul din maşină am tras frâna de mână şi m-am oprit pe dreapta. După o urmărire foarte incitantă. Mi s-a părut periculos, dar, maşina neavând număr de înmatriculare pe ea, că aseară am cumpărat-o, am crezut că scăpăm cumva.", povestea atunci tânărul.

În loc să stea cu capul plecat și să se bucure că a scăpat tânărul a plecat acasă și a început să se laude timp de 2 zile pe rețelele de socializare cu isprava sa. Ba mai mult, le-a transmis prietenilor virtuali că le-ar putea da lecții de conducere defensivă polițiștilor. Bucuria lui a ținut până miercuri. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața unui judecător de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă. La dosar au fost depuse și postările de pe rețelele de socializare. 

În noaptea de sâmbătă, spre duminică tânărul a fost urmărit timp de 10 km pe străzile din Baia Mare și a fost oprit după ce au tras două focuri de armă de avertizare. Mașina acestuia nu era înmatriculată și avea numere false.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Justitie » Poliţia s-a răzgândit și l-a arestat pe șoferul care a făcut o cursă nebună în Baia Mare. Tânărul i-a umilit pe agenți pe Facebook