Antena Meniu Search
x

Video "O urmărire foarte incitantă". Alex a gonit kilometri întregi cu poliţia pe urme, în Baia Mare. A fost oprit cu focuri de armă după o cursă nebună

Oprit cu focuri de armă după o cursă nebună. Un tânăr de 20 de ani, din Baia Mare, a condus zece kilometri cu poliţia pe urme, după ce a fost surprins făcând drifturi prin oraş. A oprit abia când un glonţ i-a atins cauciucul. Poliţiştii au constatat că maşina era neînmatriculată.

de Redactia Observator

la 31.01.2022, 09:18

Vezi și

Nu foarte afectat de experienţă, şoferul a mărturisit că urmărirea i s-a părut... incitantă. 

Amator de drifturi, oprit de poliţişti cu focuri de armă

Alex, șofer: "Drift făcut la spânzurătoare".

Era trecut bine de miezul nopţii, când tânărul de 20 de ani a ieşit să facă drifturi pe străzile din Baia Mare. Avea şi un amic de 19 ani pe scaunul din dreapta.

Pe acelaşi subiect

Alex, șofer: "Mi s-a părut periculos, dar, maşina neavând nr de înmatriculare pe ea, că aseară am cumpărat-o, am crezut că scăpăm cumva".

Distracţia tânărului a fost însă întreruptă de poliţişti. 

Alex, șofer: "Domnii cu echipajul de poliţie m-au semnalizat să trag pe dreapta. Şi eu am făcut, m-am întors pe contrasens şi am început să fug de poliţie".

Victor Lazăr, Serviciul Rutier Baia Mare: "Am pornit în urmărirea acestuia, iar, după aproximativ 10 kilometri, am reuşit să îl oprim". 

Șoferul fugar a gonit cu 120 de kilometri la oră

Pentru că tânărul gonea şi cu 120 de kilometri la oră, agenţii au decis să folosească arma. Au tras un foc de avertisment şi unul în pneuri.

Alex, șofer: "Când am auzit glonţul din maşină am tras frâna de mână şi m-am oprit pe dreapta. După ce, o urmărire foarte incitantă".

Victor Lazăr, Serviciul Rutier Baia Mare: "După imobilizarea conducătorului auto şi a pasagerului şi în urma verificărilor, s-a stabilit faptul că maşina este neînmatriculată, iar plăcuţele de înmatriculare erau atribuite altui autoturism".   

Iniţial, şoferul a fost reţinut, însă, acum este cercetat în libertate.

Tânărul nu consumase nici alcool, nici droguri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "O urmărire foarte incitantă". Alex a gonit kilometri întregi cu poliţia pe urme, în Baia Mare. A fost oprit cu focuri de armă după o cursă nebună