Antena Meniu Search
x

Băieţel în comă, la Bistriţa, după ce a căzut în cap, pe beton, de la 5 metri înălţime (Video)

Accident grav, aseară, într-un sat din Bistriţa Năsăud. Un băiețel de 5 ani este în comă profundă, după ce s-a prăbușit de pe o scară şi a căzut în cap, pe beton, de la o circa 5 metri înălţime.

Băieţel în comă, la Bistriţa, după ce a căzut în cap, pe beton, de la 5 metri înălţime
Băieţel în comă, la Bistriţa, după ce a căzut în cap, pe beton, de la 5 metri înălţime - Imagine ilustrativă

Accident grav, aseară, într-un sat din Bistriţa Năsăud. Un băiețel de 5 ani este în comă profundă, după ce s-a prăbușit de pe o scară şi a căzut în cap, pe beton, de la o circa 5 metri înălţime.

Copilul a ajuns în stare gravă la spitalul din Bistrita, unde a fost operat de medicul neurochirurg. Acum, micuţul este în comă profundă, ventilat mecanic, la Terapie Intensivă.

Incidentul s-a produs aseară, într-o gospodărie din Mureșenii Bârgăului. 

Tatăl copilului efectua lucrări pe o scară, la o anexă din gospădărie, când, la un moment dat, mama copilului s-a urcat și ea pe scară pentru a-i înmâna bărbatului o unealtă. 

Băiețelul a urmat-o, fără să fie observat și a căzut în cap.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost găsit inconștient de către echipajul medical ajuns la fața locului.

„Copilul a fost găsit inconștient în stare de somnolență, cu un hematom la nivelul capului. A fost stabilizat și preluat de către echipajul de prim ajutor și va fi preluat pe traseu de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Poliția a început o anchetă și face cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Pe fir au intrat şi cei de la Protectia Copilului, astăzi, vor efectua o anchetă. Dacă se dovedeşte ca a fost neglijenţă din partea părinţilor, se poate ajunge şi la decăderea acestora din drepturile părinteşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Băieţel în comă, la Bistriţa, după ce a căzut în cap, pe beton, de la 5 metri înălţime (Video)