Antena Meniu Search
x

Elevă călcată în picioare de o colegă de clasă, în Gorj: "Pleacă de aici, te omor!" (Video)

Două eleve de la un liceu din Motru, judeţul Gorj, au fost protagonistele unor scene violente, săptămâna trecută, în timpul unei pauze.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.11.2019, 12:52

Bătaie între eleve la Colegiul Tehnic Motru
Elevă călcată în picioare de o colegă de clasă, în Gorj - capturi video gorjeanul.ro

Două eleve de la un liceu din Motru, judeţul Gorj, au fost protagonistele unor scene violente, săptămâna trecută, în timpul unei pauze.

Incidentul a avut loc într-o sală de clasă, în incinta Colegiului Tehnic Motru, acolo unde două eleve de clasa a XI-a de la profilul Electromecanică au început să se ia la bătaie. 

Totul s-a întâmplat în timp ce o a treia fată filma scenele, iar alţi colegi aplaudau. Au fost însă şi tineri care au intervenit între cele două, reuşind să le despartă.

În imaginile filmate de una dintre colegele celor două se vede cum o fată o aruncă la pământ pe cealaltă, o loveşte şi încearcă să se urce peste ea cu picioarele.

Un elev, apoi altul intervin încercând să o oprească pe eleva violentă care se aude ţipând: "Ești proastă, …că te omor aicea! Te omor!". În timp ce agresoarea este ţinută cu greu de colegi lângă catedră, o altă colegă o ridică pe fată de la podea. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

"Incidentul a avut loc într-o pauză, săptămâna trecută, dar fetele s-au împăcat. Jandarmii au aplicat sancțiuni pentru ambele fete, urmare a comportamentului manifestat la școală. Cazul a fost menționat într-un referat al directorului adjunct al școlii care se afla la acel moment în unitatea de învățământ. A făcut mențiuni și profesorul de serviciu.

Referatul a ajuns la Comisia de Combatere a Violenței din cadrul școlii care va pune în discuție cazul și măsurile ce vor fi luate. Comisia se va întruni însă la finalul săptămânii viitoare, avem un cadru specializat pentru prevenirea bullyingului, s-au și făcut activități pe această temă, de prevenire”, a declarat directoarea școlii, pentru Gorjeanul.

Adela Ruşeţ a mai spus că se poate ajunge și până la scăderea mediei la purtare pentru elevele implicate. "Amândouă au fost vinovate, dar și mai vinovată a fost eleva care a filmat. Nu avea voie la școală cu telefonul mobil și mai mult să filmeze cele petrecute", a conchis directoarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Elevă călcată în picioare de o colegă de clasă, în Gorj: "Pleacă de aici, te omor!" (Video)