Antena Meniu Search
x

Fată de 18 ani, snopită în bătaie de o tânără geloasă, în Mureș: "Nu ridica mâna la mine!"

Polițiștii din Târgu Mureș au deschis un dosar penal pentru lovire și violențe, după ce pe rețelele de socializare o înregistrare video cu o bătaie între două tinere. Incidentul a avut loc luni, 17 august, în comuna Albești.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.09.2020, 13:33

Fata de 18 ani a fost lovită fără milă, cu pumnii și picioarele, în comuna Albești, Mureș
Fată de 18 ani, snopită în bătaie de o tânără geloasă, în Mureș - capturi video Facebook
  • Bătăușa în vârstă de 22 de ani a fost reținută de poliție.
  • Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că o tânără de 22 de ani, din comuna Vânători, județul Mureș, pe fondul geloziei, ar fi agresat o fată de 18 ani din comuna Corund, județul Harghita.

Menţionăm că imaginile sunt extrem de violente şi nu pot fi prezentate în acest articol.

În înregistrare, victima este luată la palme, trasă de păr, apoi pusă la pământ și lovită cu pumnii și picioarele în față.

În tot acest timp, fata de 19 ani plânge, iar o altă persoană filmează scena cu telefonul mobil.

Bătăușa din Mureș, reținută de poliție

În cursul zilei de ieri, 8 septembrie a.c., având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care reiese că două tinere s-au agresat fizic, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Poliție Județean Mureș s-au sesizat din oficiu, demarând verificările cu privire la aceste aspecte.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr.10 Sighișoara, a rezultat faptul că la data de 17 august a.c., în timp ce se afla pe raza localității Albești, o tânăra, de 22 de ani, din comuna Vânători, județul Mureș, pe fondul geloziei, ar fi exercitat acte de violență, asupra unei tinere de 18 ani, din comuna Corund, județul Harghita.

În baza probelor administrate, la aceeași dată, polițiștii au luat măsura reținerii fața de tânăra în cauză, aceasta fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, în cadrul căruia polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighișoara.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fată de 18 ani, snopită în bătaie de o tânără geloasă, în Mureș: "Nu ridica mâna la mine!"