Antena Meniu Search
x

Băiatul care a filmat bătaia și umilirea fetei de 13 ani și-a cerut scuze, după ce "a primit critici". "Bă, mă mir că nu plânge", spune el în înregistrare

Tânărul care a filmat și încurajat umilirea fetei de 13 ani, din Târgu Jiu, și-a cerut scuze public, la insistențele prietenilor și cunoștințelor, dar și după reținerea uneia dintre bătăușe.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.09.2020, 18:57

Mesajul acestuia a venit la insistențele prietenilor
Tânărul care filmat bătaia și umilirea fetei de 13 ani și-a cerut scuze - Imagini amator
  • Tânărul a transmis că își cere scuze pentru înregistrarea faptei
  • El ar fi primit amenințări, în urma implicării în umilirea fetei din Târgu Jiu

Tânărul a filmat și încurajat nemernicia de la Târgu Jiu, în care o fată de 13 de ani este pur și simplu călcată în picioare de alte patru fete, pentru că a avut tupeul să vorbească cu un băiat cu care nu avea voie.

Fata bătută nu scoate un sunet, refuzând să le ofere satisfacție bătăușelor, deși este lovită în mod repetat cu pumnii și picioarele, trasă de păr și scuipată.

În tot acest timp, un adolescent filma grozăvia, dând indicații și amuzându-se de suferința adolescentei bătute: "Bă, mă mir că nu plânge", spune el și la un moment dat, "Dăi, mă, mai tare", poate fi auzit acesta spunând în videoclipul filmat chiar de el.

După ce a intrat Poliția pe fir, iar una dintre bătăușe a fost reținută pentru 24 de ore și dusă imediat în arestul IPJ Gorj, tânărul a transmis un mesaj public, precizând că își cere scuze, după "multe critici, înjurături, amenințări din partea lumii și critici din partea prietenilor".

"După multe critici, înjurături, amenințări din partea lumii și critici din partea prietenilor, vreau să îmi cer scuze victimei pentru înregistrarea și distribuirea faptei celor 4 fete implicate. Sper să îmi iertați fapta!", a transmis adolescentul.

Polițiștii informează că față de 4 bărbați cu vârste cuprinse între 41 și 52 de ani și o femeie de 32 de ani, din municipiul Târgu Jiu,  părinții tinerilor implicați în evenimentul din data de 5 septembrie a.c., a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare.

Cercetările continuă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Băiatul care a filmat bătaia și umilirea fetei de 13 ani și-a cerut scuze, după ce "a primit critici". "Bă, mă mir că nu plânge", spune el în înregistrare