Antena Meniu Search
x

Agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu este cercetată în 2 dosare penale (Video)

Fata de 14 ani din Târgu Jiu, cercetată sub control judiciar după ce a apărut într-o înregistrare video lovind și umilind o fată de 13 ani, este cercetată în două dosare penale.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 09.09.2020, 10:55

Agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu a mai făcut o victimă. În total, minora e cercetată în 3 dosare penale (Video) Vezi și
  • Fata de 14 ani a fost reținută pentru 24 de ore, apoi eliberată sub control judiciar.
  • Polițiștii au descoperit că tânăra avea antecedente violente, așa că au deschis două dosare pe numele ei.

Inițial, fata a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști, după ce a fost filmată în timp ce lovește cu sălbăticie o copilă mai mică decât ea, alături de alte trei fete, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă.

În imagini, victima este în genunchi, în timp alte patru adolescente o insultă, o scuipă şi apoi încep să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, să o tragă de păr, trântind-o la pământ.

2 victime și 2 dosare penale

Pe internet au apărut recent noi imagini cu o fetiță de 12 ani lovită și umilită în fața unui bloc din Târgu Jiu. Incidentul s-a petrecut în luna august a acestui an, însă de această dată minora de 14 ani a fost doar martor la bătaie. 

Polițiștii au stabilit, însă, că aceeași fetiță a fost lovită și în iulie de agresoarea de 14 ani, așa că i-au deschis al doilea dosar penal pentru lovire și alte violențe.

”E prea mult să fie băgată în arest”

Ieri, tatăl agresoarei de 14 ani din Târgu Jiu a declarat că măsura arestului preventiv este prea dură pentru fiica lui, care ar putea fi afectată de ceea ce i se întâmplă.

”Este vinovată, mă pun în postura părinților fetelor lovite, dar să fie băgată în arest e prea mult, o va afecta pe viitor, însă nimeni nu s-a gândit la asta”, a spus bărbatul.

”Abia a împlinit 14 ani, luna trecută avea 13 ani. Sunt alții cu săbii care au intrat peste oameni și nu le-a făcut nimeni nimic. A avut acest anturaj de două luni. Soția mea a fost izolată la serviciu în mai multe rânduri, câte două săptămâni, iar eu la serviciu…Am fost îngrădiți de acest drept de a sta lângă copiii noștri și iată consecințele. Știu că a fost o greșeală, dar nu este tocmai în regulă să fie băgat un copil în arest. Este ceva ce nu poți să vezi, mă pun și în postura părinților fetelor lovite care, poate sunt mult mai căzuți decât mine. Mă duc eu în locul ei…”, spune tatăl fetei.

Bărbatul le-a spus jurnaliștilor că își vrea să îndrepte comportamentul fiicei lui și să îi dea încă o șansă la viață.

Patru fete au snopit în bătaie o copilă de 13 ani

Scandalul a plecat după ce în spaţiul public au apărut imagini în care o adolescentă este bătută de alte patru fete, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă, care are loc la Târgu Jiu.

Menţionăm că imaginile sunt extrem de violente şi nu pot fi prezentate în acest articol.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Diana Speretoiu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Agresoarea de 14 ani din Târgu Jiu este cercetată în 2 dosare penale (Video)