Antena Meniu Search
x

Video Băut bine, un șofer a făcut prăpăd pe o șosea din Buzău. Un copil de 5 ani a ajuns la spital

S-a urcat beat la volan şi a făcut prăpăd pe şosea. Ameţit de aburii alcoolului, un şofer de 51 de ani, din Vrancea, a ajuns cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit violent cu alte două autoturisme. Patru oameni au ajuns la spital în urma impactului devastator, printre care şi un copil de 5 ani.

de Redactia Observator

la 15.11.2021, 08:37

Vezi și

Accidentul cumplit s-a petrecut pe DN85, la intrarea în localitatea Poşta Câlnău. După ce a băut bine, bărbatul de 51 de ani s-a urcat la volan, cu gândul să ajungă acasă. N-a mai putut ţine direcţia de mers, iar autoturismul a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit violent cu alte două maşini. 

Șofer: "M-am trezit pur şi simplu lovit. Şi cam atât, m-am răsucit de trei ori. Şi am ajuns în poziţia în care sunt aici...Oarecum din lateral. Un pic luat aşa din faţă şi după aceea lovit în roata din spate".

Impactul a fost devastator. Patru persoane au ajuns la spital, cu răni severe.

Printre victime, şi un copil de 5 ani.

Pe acelaşi subiect

Șofer: "Cei care ne-au lovit da, au fost persoaneîncarcerate, şi conducătorul auto, nu era, doar avea ceva sânge".

Şoferul băut a rămas fără permis de conducere

"În urma impactului au rezultat 4 victime, care au fost transportate la Spitalul Judeţean Buzău, in vederea acordării de îngrijirii medicale. În cazul şoferului care circula dinspre Râmnicul Sărat stabilindu-se o alcoolemie de 0,54 ml /l alcool pur în aerul expirat", a declarat Cosmin Cireșel, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

Şoferul băut a rămas fără permis de conducere. S-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Băut bine, un șofer a făcut prăpăd pe o șosea din Buzău. Un copil de 5 ani a ajuns la spital