Antena Meniu Search
x

Video Cursă nebună prin Capitală, după ce s-a drogat şi s-a urcat băut la volan. "Dacă avea pasager, îl omora. Nu s-a gândit nici la el, nici la ceilalţi"

O cursă nebună în Capitală, a unui şofer drogat şi beat, se putea încheia tragic. Goana pe străzi a început după ce poliţiştii au încercat să-l oprească în trafic.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 15.11.2021, 13:57

Vezi și

Tânărul de 27 de ani i-a ignorat pe agenţi, a apăsat pedala de acceleraţie şi a fugit cu bolidul de lux. Aventura s-a încheiat după trei kilometri, când a pierdut controlul volanului şi a tăiat o intersecţie aglomerată de pe bulevardul Magheru. S-a oprit pe contrasens într-un stâlp de pe trotuar. Martorii au văzut moartea cu ochii, dar ca prin minune nimeni nu a fost rănit. 

"Bine că nu a luat şi pe cineva. Mamă, mamă! Dar cică vine de la Romană! Numai pe roşu a venit!", spune un martor.

Imaginile accidentului sunt teribile. Şoferul de 27 de ani conduce cu o viteză ameţitoare. Ajunge în intersecţie, pierde controlul volanului şi se răsuceşte de câteva ori pe şosea. Câţiva pietoni se dau în ultimul moment în spate şi sar pe trotuar.

Tânărul nu reuşeşte să stăpânească maşina de lux, este aruncat pe sens opus şi se înfige în stâlpul semaforului. Maşina este distrusă aproape complet. Din partea din spate a mai rămas doar un morman de fiare contorsionate. Plafonul este zdrobit, iar uşile sunt smulse. Atât de puternic a fost impactul. 

Pe acelaşi subiect

Cursă nebună după ce s-a urcat la volan drogat şi băut 

"N-a avut nicio traiectorie! A fugit! Dacă avea pasager, îl omora! E acolo pe banchetă!", spun martorii.  Florin Bogdan, martor accident: Cred că avea cel puţin 100, 100 şi ceva la oră la ce urme a lăsat pe asfalt.

Cursa nebună a început de dimineaţă, la 9. Tânărul era la volan pe Bulevardul Aviatorilor. La un moment dat, poliţiştii au sesizat că e ceva în neregulă şi au vrut să-l oprească. L-au somat, însă şoferul i-a ignorat. Aşa că au pornit pe urmele lui. A urmat o goană nebună pe câteva bulevarde foarte aglomerate la orice oră. 

Andreea Milea, reporter Observator: Şoferul venea dinspre Piaţa Romană. Avea viteză mare astfel că a pierdut controlul volanului, a derapat şi a intrat în acest stâlp. Doar norocul a făcut ca aici să nu fie oameni care să aştepte la trecerea de pietoni. 

Şoferul care a filmat cu camera de bord impactul a povestit pentru Observator cum s a petrecut grozăvia. La câteva ore, bărbatul era încă şocat. 

Florin Bogdan, martor accident: Am observat cum o maşină pierde controlul, am văzut cum se apropia de mine. A fost foarte groaznic. El fugea de poliţie. Au încercat să-l oprească pe la Victoriei. Dar a refuzat, a lovit altă maşină. A trecut de rond de la Romană şi a tras de volan.

"Cumplit, este de pedepsit. În conditiile respective ei nu mai au o logica si accelerează si fug, nici ei nu stiu de ce", "Nu s-a gândit nici la el nici la ceilalţi", spun martorii.

Avea ochii injectaţi

Imediat după impact, poliţiştii l-au testat pe şofer. Şi, au aflat motivul pentru care nu voia să dea ochii cu oamenii legii. Comsumase cocaină şi era băut bine. 

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.99 mg-l alcool pur în aerul pur respirat. Acesta a fost testat şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv. 

Florin Bogdan, martor accident: Era tăcut, avea ochii injectaţi, mari de la ce a consumat.

Şoferul, care s-a ales cu dosar penal, n-a avut nevoie de ajutorul medicilor. În urma impactului, magazinul în dreptul căruia s-a oprit bolidul a fost distrus. Din fericire însă angajaţii magazinulu au scăpat nevătămaţi şi nu era niciun trecător pe trotuar. 

Patroana magazin spart: Tomberonul de pe stâlp, in timpul impactului, a ricoşat in geamul care mi s-a spart şi ăsta este gunoi din tomberon. Şi astea de aici? Asta este ce am strâns eu de pe jos de aici. 

Inconştienţa la volan a devenit fenomen pe străzile capitalei. În fiecare noapte, şoferi teribilişti urcă beţi şi drogaţi la volan şi gonesc prin centrul oraşului. La începutul lunii, fostul prezentator TV, Oreste Teodorescu a fost prins drogat la volan. În plus, numai în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o singură razie, agenţii au descoperit patru indivizi băuţi la volan şi de două ori mai mulţi şoferi drogaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cursă nebună prin Capitală, după ce s-a drogat şi s-a urcat băut la volan. "Dacă avea pasager, îl omora. Nu s-a gândit nici la el, nici la ceilalţi"