Antena Meniu Search
x

Video Maşină de poliţie, implicată într-un accident pe DN1, în Cluj. Un poliţist şi pasagerul din autospecială au ajuns la spital

Un autoturism şi o autospecială de Poliţie care circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune au fost implicate, duminică seară, într-un accident produs pe DN 1, în judeţul Cluj.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 22:38

Vezi și

 Un poliţist şi o persoană transportată în autospecială au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, scrie News.ro. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, fiind trimis şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ). Echipajele au găsit două autoturisme avariate, între care o autospecială de Poliţie, iar persoanele erau ieşite din acestea.

Potrivit ISU Cluj, au fost consultate trei persoane, dintre care două au fost transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate, cu afecţiuni uşoare la prima evaluare.

"În baza verificărilor preliminare reiese faptul că în jurul orei 17.40, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care se deplasa pe strada Gilăului, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie care se deplasa pe DN1 E60, în direcţia localităţii Floreşti, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice. Persoana transportată în autospecială şi agentul de poliţie au fost preluaţi de echipajele medicale", a transmis Poliţia Judeţeană Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Maşină de poliţie, implicată într-un accident pe DN1, în Cluj. Un poliţist şi pasagerul din autospecială au ajuns la spital