Antena Meniu Search
x

Video Momentul în care şoferul de BMW se izbeşte cu putere de un stâlp din centrul Capitalei, filmat de o cameră de bord

Un șofer, care era băut şi drogat, a ajuns cu BMW-ul într-un stâlp, după o urmărire ca în filme prin centrul Capitalei. Impactul a fost surprins de camera de bord a unei maşini care stătea la semafor.

de Redactia Observator

la 14.11.2021, 14:38

Vezi și

Un șofer a fugit de poliție prin centrul Bucureştiului, duminică, după ce agenții i-au făcut semn să oprească. Ulterior, bărbatul a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp situat pe Bulevardul Magheru. Acesta consumase alcool şi droguri înainte să se urce la volan.

Din imaginile surprinse de camera de bord a unei maşini care stă la semafor, se poate observa cum bărbatul vine cu viteză dinspre Piaţa Romană spre Piaţa Universităţii. De asemenea, se poate vedea cum acesta merge în zigzag şi pierde total controlul asupra volanului, izbindu-se cu putere de un stâlp aflat pe sens opus. 

Şoferul s-a urcat băut şi drogat la volan

În jurul orei 09:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în intersecția Bulevardul Aviatorilor - Piața Victoriei, i-au făcut semn să oprească unui autoturism care circula pe Bd. Aviatorilor.

Pe acelaşi subiect

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului efectuat de către oamenii legii și și-a continuat drumul către Piața Romană, încercând să se sustragă. În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea şoferului, care la intersecția Bulevardul Gheorghe Magheru - Strada George Enescu a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp de pe trotuarul situat pe sensul opus de deplasare.

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,99 mg/l în aerul expirat. Totodată, acesta a fost testat și cu aparatul DRUGTEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de cocaină. Şoferul a fost condus la sediul INML în vederea recoltării probelor biologice și a fost întocmit un dosar penal.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor puse la dispoziţie de reporterul Observator Bogdan Dinu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Momentul în care şoferul de BMW se izbeşte cu putere de un stâlp din centrul Capitalei, filmat de o cameră de bord