Antena Meniu Search
x

UPDATE! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Braşov. Doi oameni au murit!

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, astăzi, pe un câmp din Braşov, iar doi oameni au murit. Formau un cuplu. Silvia era româncă, iar iubitul ei, Claudio, italian. Erau doi oameni frumoşi, care se bucurau nespus că s-au găsit unul pe altul. Când iubitul italian venea în ţară, cele mai multe dintre weekenduri şi le petreceau zburând.

UPDATE! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit pe un câmp din Braşov, iar doi oameni au murit. Formau un cuplu. Silvia era româncă, iar iubitul ei, Claudio, italian. Erau doi oameni frumoşi, care se bucurau nespus că s-au găsit unul pe altul. Când iubitul italian venea în ţară, cele mai multe dintre weekenduri şi le petreceau zburând.

Din primele date, apelul la 112 a fost făcut de către pilotul aparatului de zbor care a luat foc la impactul cu solul.

Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, a declarat că echipajele de intervenţie au ajuns la locul accidentuluin şi acordă îngrijiri medicale persoanei grav rănite. Aceasta are, potrivit lui Sfreja, arsuri pe faţă, pe mâini şi pe torace.

Adriana Palaghia, de la Ambulanţa Braşov, a declarat pentru News.ro, că rănitul a suferit o fractură deschisă la piciorul drept şi mai multe politraumatisme şi că victima urmează să fie preluată de un elicopter SMURD şi transportată la spital.

Acesta este al doilea accident aviatic petrecut în ultimele 24 de ore, după ce un avion de agremenet a ratat decolarea, în judeţul Sibiu, şi a căzut de la mică altitudine.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » UPDATE! Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în judeţul Braşov. Doi oameni au murit!