Antena Meniu Search
x

Calea ferată a dispărut în inundații, la Valea Călugărească. Trenurile au fost temporar oprite (Video)

Puternice inundații au acoperit calea ferată la Valea Călugărească, în Prahova, în urma ploilor torențiale de vineri. Traficul feroviar a fost bulversat în zonă după ce circulația trenurilor a fost temporar oprită.

De Cristian Toteştean la 31.05.2019, 23:23
Inundațiile provocate de ploi au acoperit calea ferată, la Valea Călugărească, în Prahova Vezi și

Puternice inundații au acoperit calea ferată la Valea Călugărească, în Prahova, în urma ploilor torențiale de vineri. Traficul feroviar a fost bulversat în zonă după ce circulația trenurilor a fost temporar oprită.

După o furtună care a adus precipitații abundente, inclusiv calea ferată a dispărut în inundații, la Valea Călugărească.

Temporar, circulația trenurilor a fost oprită în zonă. Pentru a preveni orice pericol, a fost întreruptă și alimentarea cu energie electrică.

În cele din urmă, apele s-au retras. Circulația a fost reluată la ora 22.55, pe un singur sens, între Valea Călugărească și Ploiești Est. În Valea Călugărească, garniturile circulă doar pe linia 3, cu restricție de viteză de 20 de kilometri pe oră.

Numeroase trenuri au avut mari probleme. Potrivit unor călători blocați în curse feroviare, au fost întârzieri și de o sută de minute din cauza inundației de la Valea Călugărească. 

Prahova e printre județele unde meteorologii au emis vineri o avertizare de cod portocaliu de furtuni și ploi torențiale. Tot în Prahova, hidrologii au emis și ei un cod roșu de inundații, valabil până sâmbătă.

- Acest articol a fost actualizat -

NOTĂ: Articolul conține o actualizare legată de ora la care a fost reluată circulația curselor feroviare în Valea Călugărească, dar și informații legate despre mersul trenurilor în zonă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Calea ferată a dispărut în inundații, la Valea Călugărească. Trenurile au fost temporar oprite (Video)

Breaking news

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți,...

Dezastru în Turcia și Siria după cutremure. Aproape 4.900 de morți și peste 20.000 de răniți, salvatorii caută supravieţuitori sub dărâmături