Antena Meniu Search
x

Video Carnaj pe un drum din Caraș. Trei tineri au murit pe loc, într-o mașină strivită de două TIR-uri. Un copil a fost aruncat prin parbrizul unuia dintre camioane

O clipă fatidică şi patru vieţi curmate. Tragedia s-a petrecut aseară, pe o şosea din judeţul Caraş Severin. Un autoturism a fost prins ca într-o menghină între două tiruri, iar cei trei tineri care se aflau în maşină au murit pe loc, striviţi. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

de Redactia Observator

la 30.11.2021, 12:14

Vezi și

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 6, în localitatea Cornea. Şoferul unui autocamion a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. A izbit frontal un autoturism şi l-a proiectat într-un alt TIR, care circula în spatele lui. Cei trei tineri care se aflau în maşină n-au avut nicio şansă. Au fost striviţi între doi mastodonţi, iar din maşina lor n-a mai rămas nimic.

Reporter: Care a fost de vină? 

Martor: Cine ştie? Cine ştie? Rezultatul se vede... 

Pe acelaşi subiect

Copil proiectat prin parbriz, mort sub ochii tatălui

Un alt copil, de 14 ani, care se afla într-unul dintre TIR-uri, a fost proiectat prin parbriz şi a murit pe loc. Tatăl său, care se afla la volan, a fost găsit la câţiva metri distanţă, în stare de inconştienţă. 

Maria Vătavu - SAJ Caraş-Severin: Toate 3 victimele încarcerate şi celălalt copil de 14 ani este încarcerat sub TIR şi este decedat. 

Martor: Şoferul TIR-ului era în şanţ. L-au scos domnii de la ambulanţă. 

Traficul a fost blocat ore bune, după accidentul din Caraș

Şoferul celui de-al doilea autocamion a scăpat doar cu câteva răni uşoare şi o sperietură zdravănă. 

Daniel Cosor -  ISU Caraș-Severin: O intervenţie destul de dificilă, având în vedere numărul mare de victime. Autoturismul era practic un pachet de tablă. 

În urma acestui accident, traficul a fost blocat în zonă ore-n şir, iar coloanele de mașini s-au întins pe mai bine de 15 kilometri pe ambele sensuri de mers. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Carnaj pe un drum din Caraș. Trei tineri au murit pe loc, într-o mașină strivită de două TIR-uri. Un copil a fost aruncat prin parbrizul unuia dintre camioane