Antena Meniu Search
x

Video Două fete de 18 şi 15 ani au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un microbuz în Capitală

Două tinere au ajuns la spital, aseară, după ce maşina în care se aflau a fost lovită puternic de un microbuz într-o intersecţie din Capitală. Un alt şofer neatent a plonjat cu maşina într-una dintre fântânile arteziene din Piaţa Unirii, însă nu a fost rănit.

de Alexandra Bucuroiu

la 30.11.2021, 08:57

Vezi și

Cumplitul accident a avut loc puţin după ora 21, pe şoseaua Pantelimon. La intersecţia cu Şoseaua Gării Căţelu, şoferul microbuzului nu ar fi acordat prioritate şi ar fi intrat în plin într-o maşină în care se aflau trei tineri. 

Alexandra Bucuroiu - reporter Observator: Accidentul a avut loc pe şos Pantelimon. În microbuz se afla şoferul de 72 de ani alături de un pasager, iar în autoturism se aflau trei persoane. Două tinere, cu vârste cuprinse între 18 şi 15 ani au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale

Una dintre victime a ajuns la Spitalul Pantelimon, iar cealaltă... la Grigore Alexandrescu.

Rudă-reporter: Sora mea este în maşină, în ambulanţă. 

Pe acelaşi subiect

- Ea era la volan?

- Nu, un prieten de-al lor. 

- E rănită grav?

- Doar la faţă şi într-o parte. 

Martori: După cum pare maşina, domnul cu maxi taxi ar trebui să fie de vină, după cum pare maşina. 

- Sunt două victime, dar nu în stare gravă, sunt ok. ambele. 

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar ambele rezultate au fost negative.

Ce spun poliţiştii

În jurul orei 21.30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Pantelimon, în care au fost implicate 2 autovehicule. 

Conducătorul unui microbuz, care se deplasa pe Șos. Pantelimon către Orașul Pantelimon, în zona intersecției cu Șos. Gării Cătelu, a intrat în coliziune cu un autovehicul, condus de un barbat, care se deplasa pe sensul opus de circulație. 

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0. 

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane care au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. 

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Un alt şofer a plonjat cu maşina, aseară, în fântânile din faţa Parlamentului, după ce a pierdut controlul volanului din pricina vitezei prea mari. În ultimele luni, şase maşini au ajuns în fântânile din faţa Casei Poporului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Două fete de 18 şi 15 ani au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită de un microbuz în Capitală