Antena Meniu Search
x

Video Un șofer beat a făcut prăpăd cu cisterna pe un drum din Gorj: "A evitat un câine şi a intrat cu TIR-ul în magazin"

Accident teribil, aseară, pe un drum din Gorj. Şoferul unei cisterne a pierdut controlul mastodontului, care a lovit o dubă s-a oprit într-un magazin alimentar. Bărbatul a povestit că a încercat să evite un câine, însă a picat proba aparatului etilotest, aşa că, în afară de rănile suferite, s-a ales şi cu dosar penal.

Alin Stan
de Alin Stan

la 30.11.2021, 08:28

Vezi și

Accidentul a avut loc aseară, în localitatea gorjeană Drăguţeşti. Vânzătoarea stătea liniştită în spatele tejghelei şi aştepta clienţi. S-a trezit însă, din neant, cu o cisternă în magazin. A scăpat ca prin minune teafără. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu doar câinele l-ar fi pus în dificultate pe şofer. Poliţiştii au mai descoperit ceva.

Șoferul de TIR era băut

Pe acelaşi subiect

Corina Scurtu, purtător de cuvânt IPJ Gorj: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Înainte de a ajunge cu mastodontul în magazin, şoferul băut a lovit şi o dubiţă parcată în faţa clădirii. 

Alin Achim, ISU Gorj: Am constatat faptul că un ansamblu cap tractor şi remorcă a acroşat o dubiţă şi a intrat într-un magazin alimentar. A rezultat o singură victimă, conducătorul auto, care a fost extras înaintea sosirii noastre. A fost predat unui echipaj SAJ, monitorizat şi transportat către o unitate spitalicească. 

Şoferul cisternei s-a ales cu mai multe traumatisme minore, dar şi cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un șofer beat a făcut prăpăd cu cisterna pe un drum din Gorj: "A evitat un câine şi a intrat cu TIR-ul în magazin"