Antena Meniu Search
x

Update Accident cu 3 morți în Caraș-Severin. Două TIR-uri și un autoturism au fost implicate în tragedie

Un accident grav în care au fost implicate două TIR-uri și un autoturism s-a produs luni seara pe DN6, în județul Caraș-Severin. Trei persoane au murit. Imagini ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 22:03

UPDATE 22:00 - Accident lângă comuna Cornea - posibil minor decedat

"În urma accidentului, trei persoane au fost încarcerate in autoturism (decedate). Conducătorul unuia dintre TIR-uri a fost găsit inconștient, proiectat în afara acestuia. A fost preluat de un echipaj SAJ. Condcatorul celui de-al doilea TIR este conștient, cooperant. De asemenea, a fost gasita o victimă, posibil minor, prinsa sub unul dintre TIR-uri. Intervine Detașamentul de Pompieri Caransebeș (2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanta SMURD) și Punct de lucru Băile Herculane (1 autospeciala pentru stins incendii) si Serviciului Județean de Ambulanță (2 ambulanțe)", a transmis ISU Caraș-Severin.

Știre inițială: Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 6, la kilometrul 402+150 m, în afara localității Cornea, județul Caraș-Severin. În accident au fost implicate două TIR-uri și un autoturism.

Trei morți în accidentul din Caraș-Severin

În urma impactului a rezultat decesul a trei persoane din autoturism. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, au transmis polițiștii.

Revenim cu amănunte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident cu 3 morți în Caraș-Severin. Două TIR-uri și un autoturism au fost implicate în tragedie