Antena Meniu Search
x

Video Cazul bărbatului bătut de față cu poliția, la Buzău. Ministrul de Interne spune la televizor că România e țară sigură și că a trimis Corpul de Control

România e țara în care interlopii sar la bătaie chiar de față cu polițiștii, și asta și pentru că singura reacție a statului este să promită o anchetă. Ministrul de Interne trimite Corpul de Control la Buzău unde un barbat a fost bătut lângă un echipaj de poliție. Un poliţist n-a ştiut ce să facă, iar colega lui a îngheţat de frică. Trăim vremuri în care uniforma nu mai are nicio autoritate şi noi ne întrebăm: cine ne mai apără.

Adrian Lupușor
de Adrian Lupușor

la 14.06.2021, 19:48

Vezi și

Debusolaţi, depăşiţi de situaţie şi nepregătiţi. Aşa arată cei doi poliţişti, care ar trebui să ne protejeze. Agresorii n-au frică de ei. Unul dintre indivizi o împinge pe poliţista care se dă la o parte speriată.

Individul sare apoi peste maşina victimei şi o ia la bătaie. Omul îl strigă disperat pe celălalt poliţist, aflat la doar câţiva metri de el. Este ignorat. ”Domnu' poliţist, domnu' poliţist! Poliţia! Ia uitaţi-l! Bă! Domnu' poliţist!”.

Bărbatul s-a salvat de unul singur, fugind de agresori

Fără autoritate, poliţiştii scapă situaţia de sub control. De frică să nu fie cercetaţi, nu trag niciun foc de avertisment. Victima reuşeşte în cele din urmă să se salveze singură. Fugind.

Pe acelaşi subiect

”Mori cu poliţia! Asta e Poliţia Română! Mori cu ea! Doamnă, ce poliţie mi-aţi trimis? M-au bătut cu poliţia! M-au nenorocit!”, spus apoi bărbatul.

Victima este un activist care încearcă să-i demaşte pe cei care merg cu dubele prin sate şi vând pui şi găini.

După ce a deranjat "cuibul de viespi", vânzătorii ilegali au încercat să-l blocheze cu maşinile şi au intrat intenţionat în el.

Discuția victimei cu dispecerul 112

În timp ce încerca să scape de urmăritori, dispecerul la 112 l-a sfătuit, culmea, să stea pe loc.

Victimă: ”Nu pot, dom'ne, să opresc! Ăştia sunt în spatele meu, mă aleargă, înţelegeţi odată!”

Dispecer 112: ”Aveţi răbdare, da?”

Victimă: ”Ce răbdare să am, domnule? Ce răbdare să mai am?”

Adrian Lupuşor, reporter Observator: ”După o urmărire nebună de 20 de minute, victima s-a întâlnit cu primul echipaj de poliție exact în această zonă. Imediat au venit și atacatorii, care, desigur, au profitat că polițiștii sunt depășiți numeric și au sărit la atac”

Ane-Mari Vrapciu, reprezentant IPJ Buzău: ”Pregatirea profesionala e o preocupare permanenta. Vom interveni in continuare în interesul și pentru garantarea drepturilor cetățenilor”.

Limita legii e departe de siguranţa oamenilor. În ţara în care indivizii certaţi cu legea nu se mai tem de nimic, iar uniforma nu mai inspiră siguranţă şi autoritate, cine ne mai apără?

Ministrul de Interne repetă că România e o țară sigură

Lucian Bode, ministrul de Interne: ”Primul echipaj, a lăsat de dorit. Corpul de control al Inspectoratului general al Poliţiei Române a demarat un control. Încă o dată vă spun: România este o ţară sigură”.

Cei trei agresori au fost lăsaţi iniţial liberi şi au dat petrecere. Abia după ce imaginile au apărut la televizor, au fost reţinuţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cazul bărbatului bătut de față cu poliția, la Buzău. Ministrul de Interne spune la televizor că România e țară sigură și că a trimis Corpul de Control