Meniu
Search
x

Video Un șofer din Buzău și-a văzut moartea cu ochii. Bărbatul a fost urmărit în trafic și lovit de mai mulți indivizi, chiar sub ochii poliției

Bătaie chiar sub ochii poliţiştilor! Un bărbat din Buzău a văzut moartea cu ochii după ce a fost urmărit în trafic şi lovit de mai mulţi indivizi chiar în faţa unei patrule de poliţie chemate să-l apere. Doar mascaţii au reuşit în cele din urmă să-i liniştească pe agresori. Deşi pe imagini se vede cum poliţista este împinsă, în timp ce colegul ei asistă depăşit de situaţie la conflict, IPJ susţine că intervenţia a fost reuşită.

De Redactia Observator la 13.06.2021, 21:32
Vezi și

Victimă: Uitaţi ce mi-au făcut, mi-au spart tot! Domnul poliţist, uitaţi cum vin! Aceia sunt! Vedeţi că vin să mă bată, protejaţi-mă, vă rog! 

Polițist: Băieţii aceia? 

Victimă: Da. Ăştia din spate, aştia sunt. Ăştia, ăştia, m-au nenorocit! 

Poliție: Rămâneţi acolo! 

Pe acelaşi subiect

Este filmul unei urmăriri care s-a terminat cu o bătaie chiar în faţa poliţiştilor. S-a întâmplat ieri într-un sat din Buzău! Un conflict spontan spune poliţia. Victima spune că a vrut să arate poliţiei cine încalcă legea. 

Victimă: Se vindeau practic pui şi găini vii în cuşti, pe acostamentul drumului. Am vrut să fac doar o poză. După ce am pozat cuştile, au venit aceşti indivizi şi au început să-mi tragă de oglindă, să-mi dea cu picioarele în uşă, în aripă, peste tot.

În imaginile filmate chiar de victimă, se vede cum un individ sare pe maşină chiar sub ochii oamenilor legii, împingând-o chiar şi pe poliţista din patrulă. 

Victimă: Mori cu Poliţia! 

Debusolaţi, poliţiştii asistă fără reacţie. 

Victimă: Mori cu poliţia! Asta e Poliţia Română! Mori cu ea! Mă auziţi? Poliţia? Ieşiţi la post la Săpoca! Să iasă cineva la post la Săpoca, la Cernăteşti nu a ieşit nimeni! Ce vreţi, să mă lichideze ăştia? 

Disceper: Aveţi răbdare, da? 

Victimă: Ce răbdare să am, domnule? Ce răbdare să mai am? 

Dispecer: Păi sunt în mers şi ei şi vin spre dumneavostră! 

Cosmin Stanciu, IPJ Buzău: Echipajul care a intervenit la faţa locului a despărţit persoanele implicate în conflict în vederea consilierii. 

Cosmin Andreica, președintele sindicatului EUROPOL: Bastonul este prea puţin, pistolul este prea mult şi e clar că se simte nevoia unor aparate cu electroşocuri. Colega trebuia să se asigure de integritatea părţii vătămate să-l protejeze pe el. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă poliţia nu era de faţă, iar aceste situaţii se pot întâmpla oricând.

Abia al treilea echipaj de poliţie de pe traseu duce victima la secţie. 

Victimă: Poliţistul din spatele meu stătea de vorbă cu individul respectiv la circa doi metri. Domnişoara n-a schiţat absolut nimic, deşi ar fi trebuit să pună mâna pe pistol să tragă în aer primul foc.

A fost nevoie şi de intervenţia mascaţilor care i-au dus şi pe bătăuşi la secţie. Poliţia face cercetări pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere. 

Cosmin Stanciu, IPJ Buzău: Audiem toate persoanele participante inclusiv politiştii implicaţi.

La câteva ore după incident, agresorii au fost lăsaţi liberi. Au şi postat imagini cu ei, pe Facebook, petrecând. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un șofer din Buzău și-a văzut moartea cu ochii. Bărbatul a fost urmărit în trafic și lovit de mai mulți indivizi, chiar sub ochii poliției