Antena Meniu Search
x

Video Un șofer din Buzău și-a văzut moartea cu ochii. Bărbatul a fost urmărit în trafic și lovit de mai mulți indivizi, chiar sub ochii poliției

Bătaie chiar sub ochii poliţiştilor! Un bărbat din Buzău a văzut moartea cu ochii după ce a fost urmărit în trafic şi lovit de mai mulţi indivizi chiar în faţa unei patrule de poliţie chemate să-l apere. Doar mascaţii au reuşit în cele din urmă să-i liniştească pe agresori. Deşi pe imagini se vede cum poliţista este împinsă, în timp ce colegul ei asistă depăşit de situaţie la conflict, IPJ susţine că intervenţia a fost reuşită.

de Redactia Observator

la 13.06.2021, 21:32

Vezi și

Victimă: Uitaţi ce mi-au făcut, mi-au spart tot! Domnul poliţist, uitaţi cum vin! Aceia sunt! Vedeţi că vin să mă bată, protejaţi-mă, vă rog! 

Polițist: Băieţii aceia? 

Victimă: Da. Ăştia din spate, aştia sunt. Ăştia, ăştia, m-au nenorocit! 

Poliție: Rămâneţi acolo! 

Pe acelaşi subiect

Este filmul unei urmăriri care s-a terminat cu o bătaie chiar în faţa poliţiştilor. S-a întâmplat ieri într-un sat din Buzău! Un conflict spontan spune poliţia. Victima spune că a vrut să arate poliţiei cine încalcă legea. 

Victimă: Se vindeau practic pui şi găini vii în cuşti, pe acostamentul drumului. Am vrut să fac doar o poză. După ce am pozat cuştile, au venit aceşti indivizi şi au început să-mi tragă de oglindă, să-mi dea cu picioarele în uşă, în aripă, peste tot.

În imaginile filmate chiar de victimă, se vede cum un individ sare pe maşină chiar sub ochii oamenilor legii, împingând-o chiar şi pe poliţista din patrulă. 

Victimă: Mori cu Poliţia! 

Debusolaţi, poliţiştii asistă fără reacţie. 

Victimă: Mori cu poliţia! Asta e Poliţia Română! Mori cu ea! Mă auziţi? Poliţia? Ieşiţi la post la Săpoca! Să iasă cineva la post la Săpoca, la Cernăteşti nu a ieşit nimeni! Ce vreţi, să mă lichideze ăştia? 

Disceper: Aveţi răbdare, da? 

Victimă: Ce răbdare să am, domnule? Ce răbdare să mai am? 

Dispecer: Păi sunt în mers şi ei şi vin spre dumneavostră! 

Cosmin Stanciu, IPJ Buzău: Echipajul care a intervenit la faţa locului a despărţit persoanele implicate în conflict în vederea consilierii. 

Cosmin Andreica, președintele sindicatului EUROPOL: Bastonul este prea puţin, pistolul este prea mult şi e clar că se simte nevoia unor aparate cu electroşocuri. Colega trebuia să se asigure de integritatea părţii vătămate să-l protejeze pe el. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă poliţia nu era de faţă, iar aceste situaţii se pot întâmpla oricând.

Abia al treilea echipaj de poliţie de pe traseu duce victima la secţie. 

Victimă: Poliţistul din spatele meu stătea de vorbă cu individul respectiv la circa doi metri. Domnişoara n-a schiţat absolut nimic, deşi ar fi trebuit să pună mâna pe pistol să tragă în aer primul foc.

A fost nevoie şi de intervenţia mascaţilor care i-au dus şi pe bătăuşi la secţie. Poliţia face cercetări pentru loviri şi alte violenţe şi distrugere. 

Cosmin Stanciu, IPJ Buzău: Audiem toate persoanele participante inclusiv politiştii implicaţi.

La câteva ore după incident, agresorii au fost lăsaţi liberi. Au şi postat imagini cu ei, pe Facebook, petrecând. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un șofer din Buzău și-a văzut moartea cu ochii. Bărbatul a fost urmărit în trafic și lovit de mai mulți indivizi, chiar sub ochii poliției