Antena Meniu Search
x

Video Ce a cumpărat o studentă româncă dintr-un supermarket din Japonia cu 50 de euro. "În România dădeai 500 de lei plus o alocaţie"

O româncă aflată la studii în Japonia arată într-un videoclip pe TikTok ce a cumpărat de la un supermarket cu 50 de euro. La final, tânăra face o comparaţie între preţurile din magazinele româneşti şi cele japoneze.

de Redactia Observator

la 24.03.2024, 16:08

Ce a cumpărat o studentă româncă dintr-un supermarket din Japonia cu 50 de euro. "În România dădeai 500 de lei plus o alocaţie"
Ce a cumpărat o studentă româncă dintr-un supermarket din Japonia cu 50 de euro. "În România dădeai 500 de lei plus o alocaţie" - TikTok

"Începem cu mâncarea. Am luat o cutie cu șase ouă, o cutie de lapte de migdale, un borcan de dulceață de afine, o conservă de porumb, o salată iceberg, o sticlă de oțet balsamic, o sare la solniță, un pachet de brânză mozzarella, un iaurt, o caserolă de roșii cherry, o cremă de brânză, o mână de ceapă verde, un avocado, o cutie de ceai fără zahăr, o pungă de afine congelate, o cutie cu mini înghețate și o pungă de fulgi de ovăz."

Românca a inclus pe lista sa şi produse de îngrijire şi curăţenie

"Mai departe trecem la produsele de îngrijire și curățenie: am luat două pungi de gel de duș, o pastă de dinți, opt role de hârtie igienică, patru role de hârtie de bucătărie, un set cu produse de curățenie, care conține un spray de aragaz, unul de mobilă, unul de geamuri, șervețele pentru plita electrică și detergent de vase și a fost cam 6 euro tot setul."

La final, tânăra a mărturisit că i se pare că a cumpărat mai multe produse decât ar fi luat în România cu 50 de euro, adică 250 de lei.

Pe acelaşi subiect

Mulţi români au fost uimiţi în comentarii de cât de accesibile sunt preţurile în Japonia, comparativ cu cele din România: "În România plăteai 500 de lei plus o alocaţie."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 28 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Ce a cumpărat o studentă româncă dintr-un supermarket din Japonia cu 50 de euro. "În România dădeai 500 de lei plus o alocaţie"