Antena Meniu Search
x

Video Ce arată raportul IML în cazul crimei de la Timişoara. Detalii tulburătoare despre ultimele clipe din viaţa Andreei. Studenta la Medicină a fost măcelărită de Mirel

Apar detalii înfiorătoare despre crima din TimişoaraStudenta la medicină a fost ucisă de iubitul ei cu o furie greu de explicat. Băiatul a lovit-o de zeci de ori, cu un cuţit. În timp ce fata a făcut tot ce a putut să se apere. Violenţa tănărului, şi el student la Medicină şi Teologie, i-a surprins şi pe anchetatori. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 24.03.2024, 13:59

Vezi și

Urmele de sânge şi chiar de piele de sub unghii arată faptul că tânăra s-a zbătut până în ultima clipă pentru viaţa ei şi chiar a luptat cu agresorul.

Aproape decapitată de iubitul furibund

Nu a avut nicio şansă pentru că furia bărbatului a fost atât de mare încât i-a aplicat zeci de lovituri de cuţit, aproape toate la nivelul gâtului - 28 la număr - şi încă trei în torace, ultimele fiindu-i fatale confort raportului IML. 

Până şi anchetatorii au fost îngroziţi când şi-au dat seama că tânăra era aproape decapitată. 

Familia îndurerată o va ridica mâine de la IML şi va fi dusă în localitatea Padeş, acolo unde va fi condusă pe ultimul drum.  

Între timp, iubtul ei student la Medicină şi Teologie şi-a petrecut noaptea în arest, acolo unde va sta cel puţin 30 de zile pentru că a fost arestat preventiv. Acesta a recunoscut ce a făcut în faţa anchetatorilor şi, chiar dacă apropiaţii îl descriu ca fiind extrem de liniştit, le-a spus procurorilor că şi-a ieşit din minţi atunci când a fost anunţat că va fi părăsit. Riscă acum până la 25 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Ce arată raportul IML în cazul crimei de la Timişoara. Detalii tulburătoare despre ultimele clipe din viaţa Andreei. Studenta la Medicină a fost măcelărită de Mirel