Antena Meniu Search
x

Video "Ce otravă a băut de a ajuns aşa?". Misterul se adâncește în cazul bărbatului mort la Brăila, după ce șeful i-ar fi dat să bea un pahar de țuică

Moarte învăluită în mister la Brăila! Un bărbat care muncea cu ziua la nişte sere a murit la scurt timp după ce a băut dintr-o sticlă oferită de angajator. I s-a făcut rău fulgerător, iar când a ajuns la spital, medicii n-au mai putut face nimic pentru el. Diagnosticul - intoxicaţie cu o substanţă necunoscută. Angajatorul susţine, însă, că înăuntru nu era decât ţuică. Şi că ar fi băut şi el din aceeaşi damigeană din care i-a turnat în sticlă şi angajatului. 

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 09:13

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 41 lucra cu ziua pentru un consătean care avea mai multe sere. Într-o pauză de lucru, angajatorul i-a oferit să bea dintr-o sticlă. Omul spune că înăuntru era alcool, însă imediat ce a băut, angajatul a început să se simtă rău. "I s-au tăiat picioarele de la genunchi în jos şi a căzut jos. Şi de atunci, asta e", spune cumnatul victimei.

Șeful spune că în sticlă era țuică

Angajatorul a sunat la ambulanţă, însă, nicio autospecială nu a venit timp de aproape o oră. În cele din urmă, l-a urcat pe bărbat în maşină şi a plecat cu el la spital, în Făurei. Aici, muncitorul a intrat în stop cardio-respirator. A fost tranferat apoi la Brăila, însă medicii n-au mai putut face nimic pentru el. 

Marian Bunea - manager spital Făurei:

Pe acelaşi subiect

Ingestie de substanţă necunoscută. 

A fost adus aici şi recipientul?

Nu, nu, nu, nu.

Angajatorul spune însă că a dus sticla ulterior, la Brăila. Şi că înăuntru nu ar fi fost altceva decât ţuică.

Marin Nedelcu, angajator:

A băut o gură de ţuică. Care a mai băut din acea sticlă aproximativ tot anul. 

Din aceeaşi sticlă?

Din aceeaşi sticlă, da. Şi acelaşi conţinut care am luat dintr-un alt recipient, dintr-un vas mai mare, o damigeană de 10 litri.

Angajatorul, care este şi consiler local, recunoaşte că deţine şi substanţe toxice, concentrate, pe care le foloseşte în agricultură.

Marin Nedelcu, angajator: Nici el nu avea acces la recipientele mele. Pentru că recipientele le ţin în casă că sunt foarte scumpe şi sunt şi foarte periculoase.

Familia nu crede în varianta alcoolului

Familia victimei nu crede însă că bărbatul ar fi putut avea o astfel de reacţie doar de la alcool.

"Asistentele aşa au spus. Ce otravă a băut de a ajuns aşa? Nu ştiu, doamnă, spune că ţuică. De la o gură de ţuică nu îi provoacă stop de i-a oprit inima odată", afirmă cumnatul victimei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Au ridicat şi damigeana de ţuică din casa angajatorului pentru a verifica dacă băutura este toxică. Angajatorul spune însă că a băut şi el din ea şi nu a păţit nimic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Ce otravă a băut de a ajuns aşa?". Misterul se adâncește în cazul bărbatului mort la Brăila, după ce șeful i-ar fi dat să bea un pahar de țuică