Antena Meniu Search
x

Român arestat pentru uciderea jurnalistei Victoria Marinova, în Bulgaria. Tânăra a fost torturată şi omorâtă pe malul Dunării

Un cetățean român cu paşaport moldovenesc a fost arestat, fiind principalul suspect al poliției bulgare în dosarul uciderii ziaristei Victoria Marinova, care a fost găsită moartă pe malul Dunării, în orașul Ruse.

Un cetățean român cu paşaport moldovenesc a fost reţinut, fiind principalul suspect al poliției bulgare în dosarul uciderii ziaristei Victoria Marinova, care a fost găsită moartă pe malul Dunării, în orașul Ruse.

UPDATE. Românul va fi eliberat după ce anchetatorii îi vor verifica alibiul, însă nu există probe care să îl plaseze la locul crimei. Declaraţia a fost făcută, astăzi, de şeful Poliţiei din Bulgaria.

Jurnalista bulgară Victoria Marinova, de 30 ani, a fost bătută, violată și strangulată ziua în amiaza mare, în timp ce făcea jogging.

Pe acelaşi subiect

Trupul Victoriei Marinova, prezentatoare TV şi director administrativ la postul regional TVN, a fost găsit de un trecător într-o zonă mai puţin aglomerată a promenadei din Ruse.

Un procuror local, Gheorgi Gheorgiev, a declarat că au fost furate telefonul mobil al victimei, cheile de la mașină, ochelarii și o parte din haine.

Gheorgiev a declarat că sunt avute în vedere câteva ipoteze, pentru a se stabili dacă este vorba despre un atac la întâmplare sau o crimă legată de munca ziaristei. Acesta a refuzat să răspundă dacă există semne de violențe sexuale.

Tânăra jurnalistă, mama unei fetiţe de 7 ani, plecase să facă jogging.

Cadavrul său a fost găsit sâmbătă după-amiază şi seara a fost identificat de familia femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Român arestat pentru uciderea jurnalistei Victoria Marinova, în Bulgaria. Tânăra a fost torturată şi omorâtă pe malul Dunării