Antena Meniu Search
x

Imagini HALUCINANTE în Caraș Severin. Un bărbat iese cu o bâtă în stradă și începe să lovească fără milă o mamă cu copilul de mână (VIDEO)

Momente socante pentru o femeie și fetița ei, care se intorceau de la scoala. Un barbat s-a apropiat de ele și, cu un par in mână...

Imagini HALUCINANTE în Caraș Severin. Un bărbat iese cu o bâtă în stradă și începe să lovească fără milă o mamă cu copilul de mână (VIDEO)

Momente socante pentru o femeie și fetița ei, care se intorceau de la scoala. Un barbat s-a apropiat de ele și, cu un par in mână, a început să o lovească pe femeie cu săbăticie. Amândouă erau pe o strada, din Ticvaniu Mare, Caras Severin, scrie presa locală.

„Veneam cu fetita mea de 7 ani de la scoala. Vecinul mi-a iesit in cale cu un par, a inceput sa ma ameninte si m-a lovit de trei ori in cap cu parul si peste maini si spate. Nu e prima data cand acesta face asa ceva. Cu doua saptamani in urma m-a alergat cu toporul sa ma omoare. Acum un an, la fel, m-a injurat si m-a amenintat! Am depus plangere la Politia Ticvaniu Mare, dar nu stiu cum s-a intamplat ca s-a pierdut plangerea. Autoritatile nu iau nicio masura!", a povestit femeia pentru presa locală.

Cu ani in urma, barbatul ar fi lovit o alta femeie cu toporul, iar localnicii se tem că omul are probleme psihice.

„In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de loviri sau alte violente si amenintare. In continuare, politistii din Ticvaniu Mare fac cercetari pentru a stabili cu exactitate in ce imprejurari a avut loc fapta care ni s-a adus la cunostinta", transmit reprezentantii IPJ Caras-Severin.

Atenție, urmează imagini ȘOCANTE!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Imagini HALUCINANTE în Caraș Severin. Un bărbat iese cu o bâtă în stradă și începe să lovească fără milă o mamă cu copilul de mână (VIDEO)