Antena Meniu Search
x

Scandal MONSTRU, după accidentul cu mașina care a căzut în Dunăre. Ministrul Transporturilor ar fi cerut verificarea tuturor parapetelor. 4 persoane sunt încă dispărute

Scandal monstru după accidentul teribil de la Caraş-Severin, în care un șofer care a căzut cu maşina în Dunăre.

Scandal monstru după accidentul teribil de la Caraş-Severin, în care un șofer care a căzut cu maşina în Dunăre, după ce ar fi lovit un parapete neînlocuit, deja avariat de un accident anterior. 

Potrivit unor surse, imediat după accident, ministrul Transporturilor, Răzvan Alexandru Cuc, a cerut către DRDP o situație cu toate parapetele din țară.

Citeşte şi Directorul regional DRDP Timișoara, despre cazul maşinii căzute în Dunăre: "Avea timp suficient să frâneze. Credem că s-a întâmplat ceva mult mai grav"

Familia dispărută este căutată şi astăzi de către scafandri, după ce autoturismul a fost recuperat de la 9 metri adâncime, victimele fiind în continuare date dispărute.

Pe acelaşi subiect

Echipaje de scafandri din judeţele Mehedinţi şi Arad le caută şi azi, de mai multe ore, pe cele patru persoane - doi soţi şi copiii lor - aflate în maşina care a căzut sâmbătă în Dunăre, în Caraş-Severin. Şoferul autoturismului, care a reuşit să iasă singur din apă, avea permis de conducere de şapte luni.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş- Severin, Cecilia Dăneţ a declarat că şoferul maşinii care a plonjat sâmbătă în Dunăre le-a povestit poliţiştilor că mergea la cumpărături cu familia care a rămas în autoturism.

Cel mai probabil, şoferul, care avea permis de conducere de de şapte luni, a pierdut controlul volanului, după ce nu a adaptat viteza la condiţiile de drum.

”Şoferul avea permis de şapte luni, el are 45 de ani. Este din localitatea Berzasca şi el este cel care a reuşit să se salveze. Familia cu care spunea că era în maşina este din localitatea Sicheviţa şi se cunoşteau. Ar fi plecat de la Berzasca, respectiv Sicheviţa, spre Moldova Nouă la cumpărături. În zona în care a avut loc accidentul este o restricţie de viteză şi cu siguranţă că nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului în curbă”, a declarat Cecilia Dăneţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Scandal MONSTRU, după accidentul cu mașina care a căzut în Dunăre. Ministrul Transporturilor ar fi cerut verificarea tuturor parapetelor. 4 persoane sunt încă dispărute