Antena Meniu Search
x

O mamă din Prahova, filmată cum îşi bate crunt copilul de 2 anişori. Îl loveşte cu putere, plesneşte peste faţă şi îl trage de păr (Video)

Poliţia Prahova a întocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce presa locală a publicat imagini cu tânără mamă care îşi bate crunt, în mod repetat, copilul de numai 2 anişori. 

Poliţia Prahova a întocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, după ce presa locală a publicat imagini cu tânără mamă care îşi bate crunt, în mod repetat, copilul de numai 2 anişori. 

Un copil de 2 ani şi 5 luni, din județul Prahova, a fost filmat cum este bătut de propria mamă, timp de mai multe zile. Din cauza neînțelegerilor familiale, femeia a ajuns să se răzbune pe propriul copil spre disperarea tatălui.

Pentru a dovedi că micuţul este maltratat de mamă, tatăl copilului a montat o cameră de supraveghere în locuință.

Deși a vrut să monitorizeze mai mult timp situaţia, după câteva zile timp în care a urmărit imaginile șocante și a văzut cum mama își bătea copilul de mai multe ori fără niciun motiv, omul nu a mai rezistat și s-a adresat autorităților.

Pe acelaşi subiect

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Bărbatul a făcut o sesizare la Direcția Generală de Protecție a Copilului Prahova la jumătatea lunii octombrie 2018. Potrivit jurnaliştilor de la ziarulincomod.ro, angajata care a primit sesizarea nu ar fi vrut să se uite pe imaginile video. În ciuda insistențelor tatălui copilului, femeia a refuzat să primească dovezile.

Tatăl nu s-a oprit aici şi a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești în care o acuză pe mama copilului de rele tratamente aplicate copilului.

S-a adresat și Judecătoriei Ploiești pentru a obține un ordin de restricție pentru ca femeia să nu se mai poată apropia de copil, însă acțiunea a fost respinsă în prima instanță. Soluția nu este definitivă, ea putând fi atacată la o instanță superioară.

Bărbatul îşi acuză soţia că îşi agresează copilul de multe ori pe zi, iar când îl pune pe pernă să doarmă îl trage de păr, îl plesneşte peste faţă, sau îi pune cotul în gât. 

Mai mult, omul spune ca femeia joacă pe internet şi la telefon un fel de obligatea pe porunci, în urma căreia se dezbracă, face semne obscene, totul de faţă cu cel mic.

De partea cealaltă, și mama copilului l-a reclamat la Poliție pe soțul ei, acuzându-l că a lovit-o. Sesizarea a fost depusă în 30 septembrie, iar Poliția Prahova a deschis un dosar penal.

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, a declarat Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O mamă din Prahova, filmată cum îşi bate crunt copilul de 2 anişori. Îl loveşte cu putere, plesneşte peste faţă şi îl trage de păr (Video)