Antena Meniu Search
x

Foto Crima din Arad. Reacția mamei când iubitul o anunță că fetița a murit

Tânărul de 23 de ani, reținut în cazul fetiței ucise şi incendiate la Arad, a recunoscut crima în fața anchetatorilor, după ce o minţise pe mama copilei că totul fusese un accident. Femeia, proaspăt externată din maternitate, unde a dat naştere celui de-al treilea copil, l-a crezut pe iubitul său, fără să bănuiască detaliile cumplite ale morţii Antoniei. În faţa poliţiştilor, bărbatul a declarat că micuța era agitată și avea chef de joacă, motiv pentru care a dat-o de mai multe ori cu capul de perete.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 16:00

Apar noi detalii despre moartea fetiţei din Arad, ucisă şi incendiată de iubitul mamei sale. Femeia, aflată în spital după naştere, a fost externată marţi şi s-a întors acasă cu bebeluşul, fără să bănuiască tragedia care îi lovise familia. Aceasta a cerut să-şi vadă fiica, moment în care iubitul său a încercat să-şi ascundă crima şi a minţit-o că cea mică e plecată la vecini. Doar la insistenţele femeii a recunoscut că Antonia s-a stins din viaţă, în urma unui pretins accident. Bărbatul a anunţat-o pe mama îndurerată că fata a căzut în baie, iar aceasta l-a crezut.

Tânărul, care şi-a recunoscut fapta marţi, susţine că voia să se predea şi să le spună poliţiştilor versiunea accidentului. Însă descinderea mascaţilor, de seara trecută, nu i-a mai lăsat timp să îşi pună planul în aplicare.

Filmul crimei din Arad. Bărbatul le-a mărturisit poliţiştilor cum a procedat

Bărbatul a fost reţinut şi le-a mărturisit anchetatorilor că era agasat de faptul că trebuia să aibă grijă singur de copiii iubitei lui, o fetiță de 4 ani și frățiorul ei de 3 anișori. Individul a declarat că micuța era agitată și avea tot timpul chef de joacă. Așa că a dat-o cu capul de pereți de mai multe ori. Când și-a dat seama că micuța Antonia nu mai respiră, a încercat să o resusciteze. I-a scos hăinuțele și a spălat-o, iar când a văzut că nu își mai revine, a încercat să scape de cadavru. A pus-o într-o valiză și a dus-o cu un taxi în zona pe care o cunoștea foarte bine. A incendiat-o cu două sticluțe de acetonă de unghii, apoi a plecat cu un alt taxi. Potrivit procurorilor, în urma autopsiei nu a reieşit că fetiţa ar fi fost agresată sexual. 

Pe acelaşi subiect

Trupul fetiţei de 4 ani a fost găsit sâmbătă, lângă un cimitir din Arad

Reamintim că fetița a fost găsită moartă sâmbătă seară, de un bărbat care îşi plimba câinele în apropierea cimitirului din cartierul arădean Bujac. Bărbatul a sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi trupul, căruia îi lipseau membrele inferioare.

O vecină mărturiseşte că, joi dimineaţă, a fost alertată de ţipetele şi plânsetele din locuinţa alăturată. Aceasta bănuieşte că e vorba despre fratele mai mic, în vărstă de 3 ani, al victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Crima din Arad. Reacția mamei când iubitul o anunță că fetița a murit