Antena Meniu Search
x

Video Detalii teribile în cazul fetiței ucise și incendiate la Arad. Tatăl vitreg spune că micuța s-a lovit singură şi a murit

Ies la iveală detalii macabre în cazul copilei ucise şi incendiate din Arad. Toate probele ridicate de criminalişti au dus către tatăl vitreg al micuţei. La audieri, bărbatul le-a mărturisit poliţiştilor că fata s-a lovit singură şi a murit, iar el a cărat-o pe un câmp într-o valiză. Spune însă că nu el a incendiat-o. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 20:35

Vezi și

Piesele care comun puzzle-ul macabru au fost puse cap la cap de anchetatori, iar aceştia au ajuns la suspectul principal: tatăl vitreg al copilei, un tânăr de 23 de ani. Întreaga poveste ar fi început duminică, atunci când mama fetiţei ucise era în maternitate. Abia născuse cel de-al treilea copil. În tot acest timp, bărbatul rămăsese acasă, cu ceilalţi doi copii, băiatul de 3 ani şi fetiţa de 5.

Primul indiciu care l-a transformat pe tatăl vitreg în suspect: nu a anunţat dispariţia copilei, deşi trecuseră mai bine de 48 de ore de când fetiţa nu mai dăduse pe acasă. Ajuns în faţa anchetatorilor, bărbatul le-a povestit că cea mică ar fi alunecat şi s-ar fi lovit cu capul de podea, iar atunci şi-ar fi dat ultima suflare. Probele arată însă altceva.

"Cel mai probabil lovire repetată ori de perete, ori de o podea, ceva foarte rezistent", spune Pavel Palcu, procuror criminalist.

Tatăl vitreg ar fi pus trupul fetei într-o valiză şi l-a dus pe un câmp

Pe acelaşi subiect

Deşi neagă că ar fi ucis-o, le-a povestit anchetatorilor - cu seninătate - că a pus trupul fetei într-o valiză şi l-a dus pe un câmp. 

"Trupul nu a fost tranşat, ci a fost ars", explică Pavel Palcu.

Tatăl vitreg al fetei spune însă că nu el a fost cel care ar fi dat foc trupului.

Fetița ținea un fir de păr lung în pumnul strâns

Când a fost găsită, iar trupul a fost examinat de experţi, copila nu avea urme de apărare pe mâini, dar în pumn ţinea strâns un fir de păr lung.

La audieri a ajuns şi mama fetei. 

"Este mai lung şi pare a fi al altei persoane. Împreună cu specialiştii încercăm să stabilim dacă este vorba de ADN ul unei persoane din familie, ei pot să ne confirme dacă este gradul 1 rudenie, gradul 2, gradul 3", spune procurorul Palcu.

Astăzi, în apartamentul în care copila locuia cu mama, tatăl vitreg şi fratele ei criminaliştii vor face o reconstituire. Suspectul principal este şi consumator de substanţe psihoactive, spun surse din cadrul anchetei. Ceilalţi doi copii au fost preluaţi de Direcţia pentru Protecţia Copilului, unde vor rămâne până la finalizarea anchetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Detalii teribile în cazul fetiței ucise și incendiate la Arad. Tatăl vitreg spune că micuța s-a lovit singură şi a murit