Antena Meniu Search
x

Foto Ce i-a spus principalul suspect de la Arad partenerei sale, după ce femeia s-a întors de la maternitate şi a întrebat unde este fetiţa

Apar noi detalii în cazul fetiței care a fost găsită moartă și incendiată la Arad. Tatăl vitreg care şi-a recunoscut într-un final fapta a declarat că micuța era agitată și avea chef de joacă, motiv pentru care a dat-o de mai multe ori cu capul de perete. Însă nu aceasta a fost versiunea prezentată la început, mai ales când vine vorba despre povestea elaborată pentru mama copilei, proaspăt întoarsă de la maternitate.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 15:54

Ce i-a spus principalul suspect de la Arad partenerei sale, după ce femeia s-a întors de la maternitate şi a întrebat unde este fetiţa
Ce i-a spus principalul suspect de la Arad partenerei sale, după ce femeia s-a întors de la maternitate şi a întrebat unde este fetiţa

Principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă și incendiată pe un câmp din Arad intenționa să se predea, însă varianta pe care ar fi prezentat-o oamenilor legii ar fi fost aceea a unui accident. Polițiștii i-au luat-o înainte, după ce o rudă apropiată a sunat la 112 spunând că recunoaște chipul copilei de la televizor.

În tot acest timp, presupusul criminal încerca să pună la cale planul perfect, prin care trebuia să îşi convingă inclusiv partenera că nu era vinovat de decesul copilei. Proaspăt întoarsă din maternitate alături de băiețelul lor, bărbatul i-ar fi spus că micuța a murit în urmă unui tragic accident petrecut în baie.

Cunoscut ca şi consumator de droguri, bărbatul şi-ar fi ieşit din fire pentru că cea mică voia să se joace

Potrivit informaţiilor, crimă a avut loc la mijlocul săpămânii trecute. Bărbatul a rămas acasă singur cu cei doi copii ai iubitei sale, o fetiță de 4 ani și 6 luni care suferea de autism, și băiețelul de trei ani. Agasat că are prea multe de făcut şi copila avea chef de joacă, tânărul, cunoscut ca şi consumator de droguri, și-a ieșit din fire.

Conform procuraturii, bărbatul a stat câteva ore cu cadavrul în casă, apoi a spălat-o pe micuța și chiar a încercat să o resusciteze. Când a văzut că nu mai poate face nimic, nu a sunat la ambulanță şi a preferat să o indese într-un geamantan și să o arunce pe un un câmp, la câţiva kilometri de casă. De asemenea, a luat cu el două sticluțe cu acetonă cu ajutorul cărora a incendiat cadavrul. 

Cei doi iubiți, mama în vârstă de 28 de ani, şi tatăl vitreg în vârstă de 23 de ani, se mutaseră în respectivul bloc din vară. Astăzi, anchetatorii l-au adus pe bărbat înapoi în apartament, ca să le explice cum s-a întâmplat totul şi ca să reconstituie firul tragediei. Acesta este reținut pentru omor și profanare de cadavre și riscă ani grei de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ce i-a spus principalul suspect de la Arad partenerei sale, după ce femeia s-a întors de la maternitate şi a întrebat unde este fetiţa